Kulhavý bůh
- DenGrasse
- Princeps Penna
Kulhavý bůh
Zatím máme venku první díl, předpoklad, byť teoretický, říká že jich má být nakonec celkem 5, taks e máte (doufám) na co těšit...
-
- Legionarius
Re: Kulhavý bůh
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, zda výjde další kniha ze série Kulhavý bůh a případně kdy.
První díl ze serie jsem četl hned po vydání Pevnosti a již v tu dobu jsem se scháněl po dalším dílu na Vašich stránkách, leč neúspěšně. Doufám, že v sérii budete pokračovat.
Předem děkuji za odpověď.
chtěl bych se zeptat, zda výjde další kniha ze série Kulhavý bůh a případně kdy.
První díl ze serie jsem četl hned po vydání Pevnosti a již v tu dobu jsem se scháněl po dalším dílu na Vašich stránkách, leč neúspěšně. Doufám, že v sérii budete pokračovat.
Předem děkuji za odpověď.
- DenGrasse
- Princeps Penna
Zdravím,
díky za zájem. Bohužel, jak jsem již avizoval na fantasyplanet, v současné době moje vytíženost překročila všechny meze (škola, zkouškové, psaní diplomové práce, pracovní vytíženost atd.).
Do dalšího dílu se nepustím dřív než to opadne, tj. pravděpodobně v létě 2011. Chápu že je to dlouho a nebylo mým záměrem to takhle prodlužovat, ale mé síly na to prostě nestačí.
díky za zájem. Bohužel, jak jsem již avizoval na fantasyplanet, v současné době moje vytíženost překročila všechny meze (škola, zkouškové, psaní diplomové práce, pracovní vytíženost atd.).
Do dalšího dílu se nepustím dřív než to opadne, tj. pravděpodobně v létě 2011. Chápu že je to dlouho a nebylo mým záměrem to takhle prodlužovat, ale mé síly na to prostě nestačí.
-
- Legionarius
Ahoj,
jak to vypadá s dalším dílem Kulhavého boha?
jak to vypadá s dalším dílem Kulhavého boha?
- DenGrasse
- Princeps Penna
Bohužel stále špatně. zaznamenán jen velmi mírný pokrok; v současné době jsem nastoupil do nové práce a nevím kde mi hlava stojí. Raději už nic neslibuji.
-
- Legionarius
Dobrý den,
jak to vypadá s dalším dílem? První kniha byla výborná, rád bych si přečetl pokračování.
Krásný den
Petr Dudek
jak to vypadá s dalším dílem? První kniha byla výborná, rád bych si přečetl pokračování.
Krásný den
Petr Dudek
- DenGrasse
- Princeps Penna
Zatím mohu jen říct, že je stále v plánu... dokonce zaznamenal mírný pokrok .-)
-
- Centurio Pilus Posterior
To je stejně neuvěřitelný. To nejhorší, cos kdy napsal má nejvíc dotazů, co bude dál, ale stejně, ... Co bude dál? S.T.
- DenGrasse
- Princeps Penna
Na druhém dílu se (pomalu, ale přece) pracuje.
-
- Legionarius
I po jedenácti letec ... stále bych si s chutí přečetl další díl.