Mě to přišlo z hlediska GM dobrý. Myslím, že i vy a i já jsme měli celkem velkou volnost a bylo to jednoduchý jak facka. Přitom s trochou nadšení to myslim mělo ducha

Co se týká bitev - snažil jsem se, aby ty vaše vzájemné byly pokud možno symetrické a ty proti mě naopak naprosto tyranidsky asymetrické a jak se říká trošku "pídžejované". Měl jsem hodně vanilkové armády, celkem jsem si vyzkoušel, proč ty jednotky, který stojí za houby, za to houby opravdu stojí

Jinak všechny tři frakce vlastně dopadly dobře. Libor měl, jak jsem včera už prozradil, za úkol v podstatě dobýt alespoň stejně bodů, jako dvě ostatní frakce dohromady, což splnil a tak byl úspěšný - i když celkem těsně vzhledem k tomu, že všechno vyhrál. Tři body pro Syndira jsou podle mě dobrej výsledek, dva body pro Ondru tak akorát - i když to oba měli s trochou štěstíčka

Taky se osvědčilo, že jedna frakce byla silnější, že každá frakce začínala v jiném postavení - byla to prostě Liborova planeta, měl od začátku navrch, ale také proto byl přirozeně pod větším tlakem, naopak Ondra mohl klidně dělat "wild card" a dělal si, co chtěl. Fungovalo to. A na konci vlastně každý splnil svůj cíl, nehledě na výhry a prohry.
Líbilo se mi, že jste kromě posledního kola ani jednou ani jeden z vás neudělali tah, který bych udělal já. Všechny pohyby byly celkem "fluffové" a vznikaly zajímavé situace, které jsem pak musel pracně okecávat

Už mě nic nenapadá. Jo - nestihl jsem holt zahrnout do toho ty "killteamy" - tak to může být námětem pro příště. Jak jsem řekl, ještě jedno pokračování klidně udělám, nejpozději potom bych to už rád předal. Vlastně nevím, jestli mám hazardovat s vymejšlenim uplně novýho systému, nebo si tohle dát ještě jednou, jen v jiném prostředí.
Jo a když už jsem tu takovej dojatej