Termíny hraní 2014

Moderátor: Leif

Odpovědět
Shadowalker
Centurio Pilus Posterior
Kontaktovat uživatele:

Re: Termíny hraní 2014

Příspěvek od Shadowalker »

Tak jak zítra? Já můžu zkusit dát se Sindyrem. Vezmu si Brouky co mám (Slepil jsem si o víkendu Tervigonu (Matku)) a nebudu to nijak prasit. Hlavně proto, že nevím jak. Mělo by Ti to poskytnout vítanou možnost výhry :). Na kolik bodů to zkusíme?
Kuba
Centurio Pilus Prior

Příspěvek od Kuba »

Hele, já jsem o víkendu strávil asi 5 hodin u pročítání CELEJCH 7. pravidel a vypisováním rešerše všech změn. A dneska tomu ještě tak 2 hodinky budu muset dát. Když mi sem napíšete maila, protože sem to celý dávat nebudu, tak vám to večer pošlu a zítra to přinesu vytištěný.

K čemu se chci dostat je, že bych rád hrál s někým z vás a zkusil odehrát match v 7. edici a Ondru, kterej neumí pořádně ani 6. edici, bych přehrál na někoho jiného.

Takže bych docela rád zahrál proti Syndirovi testovací 7. edici a Libor si může brouky cvičit na Ondrovejch Necronech, nebo si Libore přines Necrony a zahraj proti mejm nidům 7. edici a Syndir může poškolit Ondru.

Zároveň jsem si stáhnul Codex Chaos Space mariňáků a většinu si ho přečetl. Upřímně Syndire: Nepřijde mi to jako žádná hitparáda, obzvláště se širokými možnostmi normální maríny. Ale jestli chceš, tak mě napadl základ listu, který by se ti mohl líbit a i fungovat, když si s tím pohraješ (protože já konkrétní list sestavovat nechci). Takže jestli chceš, tak si přines zítra všechny svoje CHSM a já ti prozradím svůj ďábelský plán :twisted:
I wonder if clouds ever look down on us and say: "Hey, look. That one is shaped like an idiot."
Leif
Centurio Pilus Posterior

Příspěvek od Leif »

Omlouvam se,ale prijdu zitra pozdeji cc v 20:00
Mame domovni schuzi.
Sindyr
Centurio Hastatus Posterior

Příspěvek od Sindyr »

Ok, tak já vezmu Chsm a uvidím s kým se poperu... chtěl bych taky proniknout do 7.ed.... Jo jnak dobrá práce Kubo!!!!
můj mail: barbar.prase@seznam.cz :D
Shadowalker
Centurio Pilus Posterior
Kontaktovat uživatele:

shadowalker@seznam.cz
Sindyr píše:barbar.prase@seznam.cz
Z toho vždycky seru smíchy :D
Kai Rivienta
Centurio Pilus Posterior

Příspěvek od Kai Rivienta »

Přijdu normálně na Mordheim. S
DenGrasse
Princeps Penna

Příspěvek od DenGrasse »

Přijdu po 9.
Kuba
Centurio Pilus Prior

Příspěvek od Kuba »

Tak jsem mluvil s Ondrou a vypadá to následovně: Toto úterý nedorazí a pak s námi zahraje do Vánoc kampaň (4 kola - čili 25.11 a v prosinci 3 úterky - tam by mu nemuselo vyjít 16., ale to by kdyžtak místo toho přišel 23.).

Takže teď můžeme dát v úterý třeba nějakou trojhru a dál blbnout s taktickejma objectivama a toho 25. by se už rovnou začalo s kampaní. Do té doby bych sem napsal nějaký úvod a požadavky na armády.

Libore, Syndire, jak to cejtíte?
I wonder if clouds ever look down on us and say: "Hey, look. That one is shaped like an idiot."
Shadowalker
Centurio Pilus Posterior
Kontaktovat uživatele:

Já bych měl normálně chodit celou dobu a kampaň velice vítám. Budu se těšit.
Kai Rivienta
Centurio Pilus Posterior

Příspěvek od Kai Rivienta »

zítra dorazím. S
Odpovědět