Já můžu hrát cokoliv, ale rád bych dal ještě fantasku, pokud má někdo stále chuť.
Termíny hraní 2014
Moderátor: Leif
- Kuba
- Centurio Pilus Prior
Re: Termíny hraní 2014
Ahoj, zítra přijdu i s kolegou. On by si chtěl zahrát 40K na nějakej menší formát (1200 - 1500), tak si ho někdo vemte do prádla
. Určitě bude lepší, když pozná co nejvíce protivníků.
Já můžu hrát cokoliv, ale rád bych dal ještě fantasku, pokud má někdo stále chuť.
I wonder if clouds ever look down on us and say: "Hey, look. That one is shaped like an idiot."
- Shadowalker
- Centurio Pilus Posterior
- Kontaktovat uživatele:
Já asi nejsem nejlepší kandidát, jednak jsem vzteklej při tom hraní a jednak mám taky necrony a ty mirror souboje se mi moc nelíběj.Kuba píše:Ahoj, zítra přijdu i s kolegou, tak si ho někdo vemte do prádla. Určitě bude lepší, když pozná co nejvíce protivníků.
Já můžu dát buď fantasku, nebo 40K, je mi to fuk. Měl by snad dorazit i Filip(?) a Sindyr(?), takže by nás bylo celkem 5. Aby tady neprobíhaly blbosti, že někdo nepřijde, když je nás "licho", tak klidně budu jen koukat, případně zahraju Mordheim. Další variantou je dát Necron+Necron vs. kdokoli...
- Sindyr
- Centurio Hastatus Posterior
Ahoj, já se musím bohůmžel omluvit - skolila mě nějaká chřipka - marodím... Těšil jsem jak moji Chaosáci natrhnu kloaku Lizardmenům... 
- Kuba
- Centurio Pilus Prior
Libore, tak si asi vem 40K. Buď budeme s Filipem 4 a nějak se rozmícháme, nebo budem 3 a jeden z nás bude hrát gangy a druhej bude školit nováčky
Případně můžeme dát i nějakej masakr 2 na 2 - to bejvá osvěžující
Případně můžeme dát i nějakej masakr 2 na 2 - to bejvá osvěžující
I wonder if clouds ever look down on us and say: "Hey, look. That one is shaped like an idiot."
- Shadowalker
- Kontaktovat uživatele:
Oukej.
-
Kai Rivienta
21.10. Dorazím na Pusté vrchy. S
- Sindyr
Čus tak jak to provedeme zítra? Chtěl bych zahrát Chaos - fantasy, kdyby někdo chtěl se se mnou utkat?... Můžu vzít i chaos 40k....
- Kuba
- Centurio Pilus Prior
Čus, já bych si fantasku zahrál. Hodně teď barvim, tak jsem při chuti. Tak dáme spolu Syndire? Nebo jsi chtěl mydlit ještěrky?
- Sindyr
Asi je mi to jedno, ještěrky si určitě chci vyzkoušet - s chaosem jsem proti nim ještě nahrál... Ale na to je času dost... Tak klidně můžeme zahrát spolu - bereš lesní elfy?
- Kuba
- Centurio Pilus Prior
Jo. Zkusím si dvě jednotky, co jsem ještě nehrál a taky si asi zkusim postavit nějakýho bojovýho lorda. Snažil jsem se taky vymyslet to nějak abych měl víc bojovou armádu a jenom vás nehonil po stole a vy nenadávali, ale upřímně - když jsem zase koukal na ty ještěří temple-guardy, shnilý chaosáky a podobné věci, tak prostě nevim, jak proti nim bojovat. Z těch vašich jednotek bych na férovku porazil snad leda kostlivce a ghúly...
No uvidíme. Budu to mít prostě tak nějak zmixovaný...
No uvidíme. Budu to mít prostě tak nějak zmixovaný...