Termíny hraní 2014

Moderátor: Leif

Odpovědět
Kuba
Centurio Pilus Prior

Re: Termíny hraní 2014

Příspěvek od Kuba »

Přesouvám diskusi z pravidel sem:

Příští úterý nedorazím, anžto musim do divadla. Ale dohrajte ten turnaj, to by byla škoda to nedohrát - mě zajímá, jak dopadnou necroni s DEldarama.

Tyranidi jsou podle mě úplně v pohodě na té úrovni, na které to hrajem - máme slušný armády se silnejma prvkama, ale neni to spamování a taky nikdo nehraje ty fakt zlý Tau a Eldary, který dneska zcela diktujou, co "se hraje" venku. Já jsem teď hrál dvě hry, kdy jsem byl od druhýho kola až do konce spocenej až na prdeli a o výsledku rozhodovali drobnosti v posledních kolech. Spokojenost! Tenhle turnaj mě hodně bavil, všechny bitvy byly napínavý 8-) .
I wonder if clouds ever look down on us and say: "Hey, look. That one is shaped like an idiot."
Leif
Centurio Pilus Posterior

Příspěvek od Leif »

Kdo dorazí v úterý a co budeme hrát?

Já bych chtěl přijít a můžu dělat prakticky cokoli (hrát RPG z warhammeru, figurky nebo vyrábět nové terény).
Sindyr
Centurio Hastatus Posterior

Příspěvek od Sindyr »

Čau, já jedu toto úterý na služební cestu a vůbec nevím kdy se vrátím... Takže se mnou spíš nepočítejte... :(
Kuba
Centurio Pilus Prior

Příspěvek od Kuba »

Já nepřijdu, do Prahy přiletim zítra až někdy v noci.
I wonder if clouds ever look down on us and say: "Hey, look. That one is shaped like an idiot."
Leif
Centurio Pilus Posterior

Příspěvek od Leif »

Já zítra přijdu. Můžu pokračovat v RPG z Talabheimu, co jsme hráli v poslední době nebo zahrát něco dalšího (třeba trůny).

Napište, jak to vidíte.
Lego
Decanus

Příspěvek od Lego »

Cau, nerad vstupuju do debaty s necim absolutne mimo misu, ale zaprvy mam furt Liborovy Cryx Tokeny, nebudes mit nekde cestu kolem Pankrace?
A zadruhy posledne jsem nekomu z lidi co hrali gangy, nebo co to bylo, u vedlejsiho stolu pujcoval svy dve oranzovy kostky. 16mm s cislama misto puntiku. Mohli byste se, prosim, nekdo poptat jestli je jeste nekdy uvidim? :-) Ja jeste tak mesic nebudu mit moznost se byt jen zastavit. To by musela byt sakra nahoda.

BTW co rikate na rumoury o nove edici W40K? :-) Ja se modlim aby pulka byla pravda a pulka ne. :-D
Lego
"Well, hey, I didn't spend all those years playing Dungeons and Dragons and not learn a little something about courage."
- X-files, ep. Jose Chung's From Outer Space, Faulkner
Leif
Centurio Pilus Posterior

Příspěvek od Leif »

Po kostkách se podíváme.

Jinak musíme dohodnout, co s bude hrát v úterý (já můžu hrát cokoli). Minule jsme nechali dobrodruhy v RPG na kraji tajné chodby a bylo by dobré zjistit, co se s nimi stane. Ale můžeme hrát i cokoli dalšího (já na rozdíl od většiny ostatních můžu zahrát téměř cokoli).
Kuba
Centurio Pilus Prior

Příspěvek od Kuba »

Já bych opět zkusil sestavit 6tičlenný tým na Hru o trůny a pokud by se to nezdařilo, tak si chci zahrát s někým match ve fantasce nebo 40K - Ale kdyžtak bych radši zkusil nějak for fun oprášit fantasku. Vyšli nový WElfové a ten armybook je podle mě super a baví mě 8-)
Leif
Centurio Pilus Posterior

Příspěvek od Leif »

Ničeho se neobávejte a pište, zda přijdete a co budete chtít hrát, ať se dohodneme lépe než v posledních týdnech.
Shadowalker
Centurio Pilus Posterior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowalker »

Já to mám teď tak 50:50, že přijdu normálně včas, nebo že dorazím až v 20:30.
S trochou štěstí to budu vědět do dnešního večera.

Klidně bych dal tu hru o trůny, nebo cokoli. Případně můžeme s Filipem dohrát turnaj, ale není to tak důležitý.
Odpovědět