Styrea

Moderátoři: hrochland, herr66

Odpovědět
Wendula
Centurio Hastatus Posterior

Re: Styrea

Příspěvek od Wendula »

Teď jsem mluvila s Hrochem.
Tak GM zítra může.
Ráda Vás všechny zítra uvidím.
:D
Wendy
muflon
Centurio Princeps Posterior

Příspěvek od muflon »

Vzhledem k tomu, že mám trochu zmatek v termínech, prosím o upřesnění informací ohledně termínů hraní. Pokud vím, je tento týden, tj. 28.11.2012, Gotika. Přístí týden, tedy 5. 12.2012, by měly být Zvonky a potom 12.12. 2012 Styrea (tedy kromě konce světa). Dál jsme to pokud vím neřešili. Prosím o potvrzení, případně upřesnění termínů.
Dále upozorňuji na nové hlášení v sekci Ammar na mém fóru, protože nevím, jak teď funguje info na mail, mně to nějak blbne. Tohle dávám pro jistotu na všechny příslušné topicy, tak prosím webmastera, aby to nepovažoval za spam.
Kdo se směje naposled, ten se směje poslední!
Fúctě já
muflon

Příspěvek od muflon »

Prosím o info, je-li zítra, tj. 12.12.2012, opravdu Styrea, nebo jestli je fšecko jinak, antož v tom mám nějaký bordeul. Někde jsem zaregistroval, že se na zítřek vyhrožuje Falgeonem a já nevím, co se bude dít.
Fúctě já
hrochland
Centurio Hastatus Posterior

Příspěvek od hrochland »

Ano. Omlouvám se za neodpověď, ale už zase nemám net. Hrál se Falgeon, mimochodem, byla to hezká hra.
Tuto středu, myslím, že to bude devatenáctého, bych asi uvítal Zvonky. To je ovšem na dohodě všech ostatních (kterýchžto není zas tak tolik) Markíz odstoupil a Vendulka se do toho nijak nehrne.
V posledním případě bude lze hrát Styreu, zde jsou ovšem na překážku mé finanční poměry posledních měsíců.
Hroch

HROCHland
Martin
Centurio Pilus Posterior

Příspěvek od Martin »

Ahoj, na 19.12. jsem už bohužel slíbil Gotiku. Jestli budu V Praze mezi svátky ještě nevím jistě, spíše ne - pokud by se to změnilo, dal bych vědět.

Martin
muflon

Příspěvek od muflon »

Za mne hlásím, že pro letošek se už z časových důvodů žádného hraní nezúčastním a začnu hrát zase až po Novém roce. Předpokládám, že jako hráč se budu účastnit Styrey a Zvonků a jako GM postupně rozjedu experimentální hrabní podle SR4 v novém světě Ammar.

Tento příspěvek vkládám pro informaci do všech relevantních fór.
Fúctě já
muflon

Příspěvek od muflon »

Za mne hlásím, že pro letošek se už z časových důvodů žádného hraní nezúčastním a začnu hrát zase až po Novém roce. Předpokládám, že jako hráč se budu účastnit Styrey a Zvonků a jako GM postupně rozjedu experimentální hraní podle SR4 v novém světě Ammar.

Tento příspěvek vkládám pro informaci do všech relevantních fór.
Fúctě já
muflon

Příspěvek od muflon »

Prosím o info, kdy se teď po novém roce začne hrát Styrea a Zvonky. Pokud se týká mého panování Ammaru, nezačneme dříve, než někdy na jaře, protože teď moc nestíhám, ale k dotváření postav se můžeme domluvit individuálně.

(Tuto zprávu uvádím na všech relevantních fórech)
Fúctě já
Martin
Centurio Pilus Posterior

Příspěvek od Martin »

Ahoj, nechcete dát tuto středu Styreu?
S Pavlem jsem mluvil a pokud se sejedeme, tak je pro.

Martin
muflon

Příspěvek od muflon »

Já jsem pro. Jsem sice poněkud na štíru s prachama, ale to zvládnu. Prosím o potvrzení, jestli se to opravdu koná, abych si podle toho zařídil program na středu.
Fúctě já
Odpovědět