Tento tyden mohu jen ve stredu...zbytek veceru mam, bohuzel, plny. Asi bych potreboval naklonovat.
Styrea
- herr66
- Optio
Re: Styrea
Utery by bylo spatenka, uz mam naplanovaneho neco pracovniho, nejake instalace, takze pokud bych dorazil, tak pozde 
Tento tyden mohu jen ve stredu...zbytek veceru mam, bohuzel, plny. Asi bych potreboval naklonovat.
- Wendula
- Centurio Hastatus Posterior
Ahojky,
mě je to jedno. Jen je potřeba to říst včas. Pokusím se před 4h sem zítra podávat. Nějak se dohodni.
W.
mě je to jedno. Jen je potřeba to říst včas. Pokusím se před 4h sem zítra podávat. Nějak se dohodni.
W.
-
Martin
- Centurio Pilus Posterior
ahoj,
ja bohuzel urcite nebudu moci cely tento tyden.
nejspis me dostihla patriarchova choroba a hrozi ze by jste meli obdobne priznaky,pokud se se mnou setkate:
silena bolest hlavy pokud lezite
bolest v noze pokud stojite
Kordakovi palive upiri oci (zatim jen jedno,ale druhe pry na sebe asi neda dlouho cekat)
atd.
takze se ted ucim delat vse po tme nebo alespon se zavrenymi oci nebo spat v sede.
ja bohuzel urcite nebudu moci cely tento tyden.
nejspis me dostihla patriarchova choroba a hrozi ze by jste meli obdobne priznaky,pokud se se mnou setkate:
silena bolest hlavy pokud lezite
bolest v noze pokud stojite
Kordakovi palive upiri oci (zatim jen jedno,ale druhe pry na sebe asi neda dlouho cekat)
atd.
takze se ted ucim delat vse po tme nebo alespon se zavrenymi oci nebo spat v sede.
- herr66
- Optio
Safra, safra:-( tak se poradne vysed (vylez) a pouzij Dirkovi lecitelske schopnosti!
Pekne svatky vsem!
Pekne svatky vsem!
- muflon
- Centurio Princeps Posterior
Takže to vypadá na další hraní až po novém roce. Užijte si to, prdi
.
Kdo se směje naposled, ten se směje poslední!
Fúctě já
Fúctě já
- hrochland
nj tak to se neda nic dělat. Hezke svatky a ty se Martiku uzdrav, jak jen to pujde.
-
Martin
- Centurio Pilus Posterior
Ahoj,
dejte mi pripadne prosim vedet, pokud mam zrusit rezervaci U soudku, pokud se nebudete schazet beze me.
Martin
dejte mi pripadne prosim vedet, pokud mam zrusit rezervaci U soudku, pokud se nebudete schazet beze me.
Martin
- hrochland
- Wendula
To mě mrzí, ale pochopila jsem to zprávně, že se hrát nebude.
Tak hezké svátky.
W.
Tak hezké svátky.
W.
- hrochland
Ačkoli jsme se nesešli, doufám, že prožijete co nejklidnější svátky plné citu jak daného, tak přijatého. bez reciprocity - prostě jen tak, jak to člověk může vnímat, oproštěn od všedností. Síla s Vámi.