Jasně. Takže:
K bodu 1:
Tohle je asi normální železnej ingot a místní kovář z něj určitě bude umět udělat meč. Otázka zní, bude-li to dost materiálu, ale to může mistr eventuelně doplnit ze svého.
K bodu 2:
Ten Dirkův přívěšek jsem si nepamatoval. Po připomenutí jsem se upamatoval na dotyčného týpka a pokud se správně vzpomínám, ten mentat patřil Sizakovi, což by ho řadilo spíš k Železný tetě, než k Thanatovcům. Ale jistě nic nevím, mohlo to být taky úplně jinak. Jako hráč si z té doby nepamatuju prakticky nic a jako postava budu vědět jen to, co mi dovolí Pavel.
K bodu 3:
Ten druhý má komtur, to je jasné. Ale v těch přívěšcích je železa strašně málo, z toho nic nevykoveš. Jestli jsou nějak magické, to já nemám jak poznat, ale můžete se zkusit zeptat v klášteře, někdo to tam určitě bude schopen rozeznat. Otázka ovšem zní, co nám budou ochotni říct. Já tu sice mám nějaký vliv, ale rozhodně ne takový, aby mi vyšli vstříc ve všem.
K bodu 4:
U mandaly v poušti jsem s vámi nebyl, byl jsem u té, co je v jižním Tleichu, kam se hrnul i Patriarcha (patrně už ten falešný). Tam jsem přestal hrát, takže jsem nebyl už ani u jejího otevření. Kámen můžu prozkoumat, mám na to nějaké zvláštní schopnosti. Ovšem co můžu případně zjistit, to rozhodne Pavel.
K bodu 5:
Turmalíny si pamatuju a vím i to, jak je používáte, i když sám to nedokážu, nejsa magikem. Ovšem o těch v konverzaci výše nebyla řeč.
Amulety lesního lidu máte pokud vím ty a Ian. Něco podobného snad měl i Dirk, ale to už si nevzpomínám. Ale o tom v předchozí konverzaci také nebylo nic.