Gotika

Moderátoři: hrochland, herr66

Odpovědět
Radegast
Decanus

Re: Gotika

Příspěvek od Radegast »

Nemaje automobilu, nemám moc konkrétní představu, kde všude se projet dá a kde nikoliv.
Pokud by kdokoliv měl skutečně problém přijet Pod Vyšák, resp. bylo domluveno jiné místo, budu se tentokrát snažit dorazit do lokality určené dohodou... hm, pro jednou mě holt neubyde. ;)
Fajn den přeje
Mirek/Vilém
Martin
Centurio Pilus Posterior

Příspěvek od Martin »

Prošel jsem si všechny uzávěrky v Praze a nedošel jsem k závěru, že by Restaurace Pod Vyšehradem byla obklíčena uzavírkami. Pokud jsem se přehledl, tak rozdíl autem mezi restarurací Na půl cesty a Vyšehradem je 10-15min. Ikdyby to bylo 30min, tak co si pamatuji byla vždy vůle počkat na ty, kteří nestihají přijít v čas.
Nechci tím nijak prosazovat Vyšehrad, jen tím chci říci, že já to beru tak - buď si chci přijít zahrát a pak pro to musím něco udělat nebo nechci.

Zatím to tedy chápu tak, že se sejdeme Pod Vyšehradem, pokud se během středy nedohodne Honza s Mírou jinak.
Myslím, že všichni řešíme důležitější věci, než se hádat o maličkosti a byla by škoda, pokud by ses Honzo urážel jen proto, že má někdo jiný názor na cestování autem než ty.
Buď se dohodni s Mírou nebo se stav na Vyšehradě. rádi tě uvidíme.

Martin
Morrigan
Optio

Příspěvek od Morrigan »

Takže definitivně: Přijdu Pod Vyšehrad. Svět
herr66
Optio

Příspěvek od herr66 »

Martin píše:Prošel jsem si všechny uzávěrky v Praze a nedošel jsem k závěru, že by Restaurace Pod Vyšehradem byla obklíčena uzavírkami. Pokud jsem se přehledl, tak rozdíl autem mezi restarurací Na půl cesty a Vyšehradem je 10-15min. Ikdyby to bylo 30min, tak co si pamatuji byla vždy vůle počkat na ty, kteří nestihají přijít v čas.
Nechci tím nijak prosazovat Vyšehrad, jen tím chci říci, že já to beru tak - buď si chci přijít zahrát a pak pro to musím něco udělat nebo nechci.

Zatím to tedy chápu tak, že se sejdeme Pod Vyšehradem, pokud se během středy nedohodne Honza s Mírou jinak.
Myslím, že všichni řešíme důležitější věci, než se hádat o maličkosti a byla by škoda, pokud by ses Honzo urážel jen proto, že má někdo jiný názor na cestování autem než ty.
Buď se dohodni s Mírou nebo se stav na Vyšehradě. rádi tě uvidíme.

Martin
Martine, jak jsem jiz tady psal a i rikal minule, spatne se me pod vysehrad ted dostava, travit hodinu a vice cestou po relativne ucpane praze me nepripada zrovna nic moc (normalne jsem tam za 20 minut). Dalsi vec proc lobuji za zmenu mista jsou placene parkovaci zony, kdyz dorazim pred 1800, tak nacpu penize za parkovani do magistratu, kdyz po 1800, tak zase obtizne hledam misto.
Ale pokud neni vule hrani na leto presunout jinam, nic s tim neudelam.
Tímto Vam preji pekne doupe.
Radegast
Decanus

Příspěvek od Radegast »

Ech... co se teda vrátit k původnímu návrhu, sejít se Na hradbách (pokud teda se dnes nespustí lijavec, což bych dle oblohy nevylučoval), tam můžu vyšlápnout od nábřeží ... a holt skončit v deset, když zavřou zahradu? Pokud by byla vůle se sejít a začít hrát dříve, tak bychom o moc nepřišli a mě třeba by zas nevadilo se víc vyspat...
To bys přišel, Honzo?
Mirek
herr66
Optio

Příspěvek od herr66 »

Ahoj Miro, diky, prijdu rad, jen se bojim, ze dneska bychom s nejvetsi pravdepodobnosti strasne zmokli, tohle ukazuje radar...
Obrázek
Tak nevim, necham to na Vas.
Martin
Centurio Pilus Posterior

Příspěvek od Martin »

A odkud Míro pojedeš na doupě? Auto mi zatím stále funguje, tak tě domu hodím. Mohli bychom se tedy sejít Na půl cesty - jen jestli se tam vejdeme, když by pršelo. Pokud by jsi to měl zruky, tak tě někde naložím.
herr66
Optio

Příspěvek od herr66 »

To je v pohode, Miru mohu odvezt, nebo nekoho dalsiho...kdyz uz jsem to takhle zpunktoval.
Radegast
Decanus

Příspěvek od Radegast »

Mno, dělám teoreticky do půl čtvrtý, ačkoliv občas se musím zdržet déle, ale to už bych si nějak zařídil dle okolností. Jedu rovnou z práce a Mikrotechna je v Modřanech, de facto na nábřeží, kus za benzínkou na křižovatce, kde se odbočuje od Vltavy přes kopec ke mně domů.
Odtamtud tedy vyrážím ... za odvoz k domovu po hře Martine předem děkuju a pokud by se někdo vyskytl cestou na hru na nějakém vhodném místě, můžeme se dohodnout... ale není to nutné, nějak se už "Na půl cesty" dopravím, pokud tedy budeme tam.
Spíš co si znalci tamních poměrů myslí o šanci hrát pod střechou, když bude asi lejt?
herr66
Optio

Příspěvek od herr66 »

Na pul ceste dnes neni zadna akce nebo koncert, takze bychom se dovnitr mohli vejit...
Odpovědět