Gotika

Moderátoři: hrochland, herr66

Odpovědět
Wendula
Centurio Hastatus Posterior

Re: Gotika

Příspěvek od Wendula »

A co " Na půl cesty"
Všichni ,až na vyjjímky jsem tam někdy byli. Po hraní přiblížit na metro neni problém, zahrádka, ceny rozumné, parkování dobré pouze s jídlem je to slabší, ale stejně moc nejíme tak by se to snad dalo skousnout ne :twisted:
W.
Radegast
Decanus

Příspěvek od Radegast »

Mno, upřímně řečeno, jeden z důvodů, proč jsem tam byl jen jednou a moc se mi tam nechce znovu, je třeba ten, že i když nemluvím o závěrečné pěší procházce, musím cestou tamo z práce minimálně dvakrát přestupovat...
M. :roll:
herr66
Optio

Příspěvek od herr66 »

Ale zase se tam da dobre zaparkovat a je to kousek od metra.
Morrigan
Optio

Příspěvek od Morrigan »

Dohodněte se kde, 20. nemám problém. M
Radegast
Decanus

Příspěvek od Radegast »

Je mi jasné, že je pro většinu parkoviště pár metrů od "Půl cesty" a Martin to má jednu stanici metrem, i když na tom nebazíruje. Tak se dohodněte, jak chcete a já už se dle toho zařídím. :roll:
M.
Martin
Centurio Pilus Posterior

Příspěvek od Martin »

Ahoj,
svůj názor už jsem Honzovi říkal, domnívám se, že když jezdí autem, je pro něj snazší se přizpůsobit než pro Míru.
Vzhledem k tomu, že jsem ve stejné pozici, tak to platí i pro mě.
Jinak pokud to bude možné mohu následně Míru odvést dom až se dohodnete kde se sejdem : )

Martin
Radegast
Decanus

Příspěvek od Radegast »

Díky Martine,
ať už bude situace jakákoliv. ;-)
Jinak přeju všem hezký a pohodový víkend.
Mirek
herr66
Optio

Příspěvek od herr66 »

V tom pripade, bohuzel, bude gotika bez me malickosti. Diky uzavere nabrezi, nuselaku a i jinak celkove rozkopane maticce stovezate, se jednoduse pod Vysehrad nedostanu.
Timto preji vesem pekne prazdniny!
H.
Morrigan
Optio

Příspěvek od Morrigan »

Chápu tedy správně, že St 20.7. POD VYŠEHRADEM?? :twisted:
Morrigan
Optio

Příspěvek od Morrigan »

2 Herr6 od Hrzka:

Hrochu, nic složitého dostat se Pod Vyšehrad a vyhnout se přitom nábřeží i Nuseláku.
Trasa: Barrandov, most, první sjezd, na světlech doleva, rovně až na Pankrác, doleva směr Pražské povstání, u Markízovy práce rovně k Vyšehradu, za kostelem a miniparčíkem doleva do Sinkulovy, po 5O metrech doprava do Marie Pujmanové, druhou doprava (Mikuláše z Husi), pak hned doleva, po 100 m doprava Lumírovou, doprava Krokovou a doleva do Slavojovy a po cca 400 m jsi na křižovatce pod Vyšehradem. Celá trasa od mostu přes Vltavu včetně semaforů cca 20 minut. Anebo jednodušeji - od mostu po nábřeží k porodnici, nahoru k Pražskému povstání a tam doleva a pak stejně. Nábližku bez semaforů už ti radši popisovat nebudu. :-) Hrzek
Odpovědět