Styrea
- herr66
- Optio
Re: Styrea
Wendy, zmena smeru to bude vzdy, pokud jde Patriarcha z boku....
Co se tyce opusteneho klastera, tak pokud nas to moc nezdrzi, a protoze tebe to tam tahne, tak proc ne, vyrazme tam.
Co se tyce opusteneho klastera, tak pokud nas to moc nezdrzi, a protoze tebe to tam tahne, tak proc ne, vyrazme tam.
- hrochland
- Centurio Hastatus Posterior
Pěkné, věru. Budu sem muset postnout mapu, abyste mohli poměřovat ty směry. 

- hrochland
...a vzdálenosti. A taky jsem měl dojem, když jsem naposledy hovořil s Wendy, že těch nápadů máte mnohem víc 

- muflon
- Centurio Princeps Posterior
Co se vaší debaty o budoucím vývoji týká něco málo za Wiga. Vzhledem k zjištění v klášteře na ostrově začíná Brakke zvažovat, že by se prostřednictvím příslušných čunitelů (tj. kněží na ostrově či v Keimoru, eventuelně i jinde) naučil něco více o věrouce boha Wigdara, jenž se zdá býti bohem předků současných Wigů, kteří boha nemají (nebo ho alespoň veřejně neprezentují). K otevření Mirandy Předků nemá vyhraněný přístup. Je na ni pochopitelně zvědav z hlediska architektury, případně i magie kamene, použitého ke stavbě a je zcela srozumněn s tím, že by měl otevřít vchod po odpečetění, ale nečiní si v souvislosti s touto událostí žádné ambice ani neočekává nějaký zisk, ať už v rovině materiální či psychicko-astrální. Co se týká Patriarchy a jeho lidí, je osobně přesvědčen, že než se rozhodne vůči Patriarchovi a jeho lidem k otevřenému nepřátelství, rád by znal Patriarchovy cíle. Samozřejmě v případě napadení Patriarchovými lidmi bude rozhodnuto a za takové situace už bude pro Patriarchu a jeho lidi prakticky nemožné, získat Brakkeho důvěru a spolupráci. Totéž platí i pro případ, že někdo předloží Brakkemu věrohodný důkaz, že Patriarcha či jeho lidé stojí za smrtí Ovčáka, protože to v této chvíli jistě nevíme (aspoň pokud ví hráč). K Tleichu a jeho mocenským strukturám má v této chvíli neutrální přístup, protože o nich ví velmi málo. Něco se sice dozvěděl v Keimoru, ale tam mu (aspoň pokud ví hráč) nesdělili žádné detaily, jen obecné informace, které mají asi všichni. Výlet do opuštěného kláštera by ho lákal vzhledem k možnosti prozkoumat architekturu, jinak je mu to srdečně jedno a v případě rozhodování by v této chvíli dal určitě přednost co nejrychlejšímu přesunu k Mirandě Předků, aby tam tým byl pokud možno dříve, než Patriarcha a jeho lidé a aby v případě, že se k tomu naskytne příležitost, poslal informaci o nadcházejících událostech do Keimoru (to jsem já blb měl udělat na ostrově, ale třeba ještě někoho vhodného potkáme). Také se domnívá, že bychom okamžitě po překročení hranic do Tleichu měli o vývoji událostí informovat příslušné čunitele světské správy Tleichu, tj. místního vládce atp., což také hodlá družině navrhnout "in game" při příštím hraní.
P.S.
Hovořím-li v příspěvku o architektuře, mám na mysli spíše řemeslný způsob provedení stavby a analýzu použitých materiálů, než estetické (a částečně i funkční) prvky řešení stavby.
P.P.S.
Brakkeho bude samozřejmě zajímat, jak se klášter na ostrově jmenuje a jak se jmenovalo původní sídlo Wigů v jeho podzemí. Název ostrovního kláštera postavy pravděpodobně znají a je to jen otázka informace od GM hráčům. Pokud Brakkemu wigský strážce pravé jméno podzemního sídla neřekl, bude se wig snažit toto jméno časem zjistit, ale to nijak nespěchá.
P.S.
Hovořím-li v příspěvku o architektuře, mám na mysli spíše řemeslný způsob provedení stavby a analýzu použitých materiálů, než estetické (a částečně i funkční) prvky řešení stavby.
P.P.S.
Brakkeho bude samozřejmě zajímat, jak se klášter na ostrově jmenuje a jak se jmenovalo původní sídlo Wigů v jeho podzemí. Název ostrovního kláštera postavy pravděpodobně znají a je to jen otázka informace od GM hráčům. Pokud Brakkemu wigský strážce pravé jméno podzemního sídla neřekl, bude se wig snažit toto jméno časem zjistit, ale to nijak nespěchá.
Kdo se směje naposled, ten se směje poslední!
Fúctě já
Fúctě já
- herr66
- Optio
Ahoj Vsem,
chci se zeptat, zda se tuto stredu hraje Styrea??? Mate nekdo nejake info od Pavla???
chci se zeptat, zda se tuto stredu hraje Styrea??? Mate nekdo nejake info od Pavla???
- muflon
Vzhledem k tomu, že tento svět by měl přijít na řadu tento týden, dávám tenhle příspěvek sem, ačkoli se týká hraní všeobecně. Z různých údajů na fóru jsem vyrozuměl, že herní plán na nejbližší období vypadá asi takto:
Edit: Muflon - poslední (zatím) úprava
středa 16.03.2011 - Styrea (zde se bohužel budu možná muset omluvit, ještě potvrdím)
středa 23.03.2011 - Falgeon (předběžně s tím počítám, ještě potvrdím)
středa 30.03.2011 - Zvonečky (předběžně s tím počítám, ještě potvrdím)
středa 06.04.2011 - Fareth (uvodní sezení, potvrdím na začátku toho týdne)
středa 13.04.2011 - Gotika (to je beze mne)
Prosím o případné připomínky, jestli v tom zase není bordeul.
Edit: Muflon - poslední (zatím) úprava
středa 16.03.2011 - Styrea (zde se bohužel budu možná muset omluvit, ještě potvrdím)
středa 23.03.2011 - Falgeon (předběžně s tím počítám, ještě potvrdím)
středa 30.03.2011 - Zvonečky (předběžně s tím počítám, ještě potvrdím)
středa 06.04.2011 - Fareth (uvodní sezení, potvrdím na začátku toho týdne)
středa 13.04.2011 - Gotika (to je beze mne)
Prosím o případné připomínky, jestli v tom zase není bordeul.
Naposledy upravil(a) muflon dne 14. 3. 2011 10.55, celkem upraveno 1 x.
Fúctě já
Fúctě já
- Wendula
Děkuji za rekapitilaci, ale chci poprosit o změnu. Prohoz Gotika - Fareth.
Vzhledem k tomu, že od 2-9.4 jsem v Alpách a tak bych chyběla na zahajování Gotiky, tak Markízek souhlasil s prohozem.
Do Farethu nebudu dělat postavu, tak by to pro hru nemělo vadit.
Pokud bude souhlas tak
6.4. - Fareth
13.4. Gotika
Vzhledem k tomu, že od 2-9.4 jsem v Alpách a tak bych chyběla na zahajování Gotiky, tak Markízek souhlasil s prohozem.
Do Farethu nebudu dělat postavu, tak by to pro hru nemělo vadit.
Pokud bude souhlas tak
6.4. - Fareth
13.4. Gotika
- herr66
- Optio
Ve sve podstate me casovy plan vyhovuje.
H.
H.
- muflon
S prohozením termínu nemám problém.
Fúctě já
Fúctě já
- hrochland
středa 16.03.2011 - Styrea (Velmi doufám, že se mi podaří přijít ofinančen // Mufovy nepřítomnosti želím, jelikož když bude každé sezení chybět někdo jiný, velmi mi to znesnadňuje osobní přístup k zápletkám a k neutrálním doupatům, stavěným tak, že je jedno, kdo přijde, začínám být poslední dobou skeptický
)
středa 23.03.2011 - Falgeon (i na toto doupě se velmi těším)
středa 30.03.2011 - Zvonečky (to bude ta slibovaná dohrávka - i na ni se těším)
středa 06.04.2011 - Fareth (pokud budu finančně v poho rád to zkusím...)
středa 13.04.2011 - Gotika (zde nehraji)
všechny mé účasti závisí na finanční dispozici. Jedinou výjimkou je Styrea, kterou bych s Vámi odehrál rád i v případě, že budu velmi chudý.

středa 23.03.2011 - Falgeon (i na toto doupě se velmi těším)
středa 30.03.2011 - Zvonečky (to bude ta slibovaná dohrávka - i na ni se těším)
středa 06.04.2011 - Fareth (pokud budu finančně v poho rád to zkusím...)
středa 13.04.2011 - Gotika (zde nehraji)
všechny mé účasti závisí na finanční dispozici. Jedinou výjimkou je Styrea, kterou bych s Vámi odehrál rád i v případě, že budu velmi chudý.