Termíny hraní 2014

Moderátor: Leif

Odpovědět
d3m0n4z
Decanus

Re: Termíny hraní 2014

Příspěvek od d3m0n4z »

Hru o truny bych klidne zahral. Pripadne 40k.

Co se tyka fantasky, tak vkladam nadeje do nove edice, ktera by mela v dohledne dobe vyjit. Fantaska podle soucasnych pravidel me moc neoslovuje popravde. Takze ja s fantasy poseckam prichodu novych pravidel a budu doufat, ze z toho udelaji zase zabavnou hru, kde jeden kouzelnik sam nesfoukne pulku nepratelske armady jen tak mezi reci...
Sindyr
Centurio Hastatus Posterior

Příspěvek od Sindyr »

Čus, já zítra opět nedorazím, práce... tak se omlouvám... :cry:
d3m0n4z
Decanus

Příspěvek od d3m0n4z »

Sindyr píše:Čus, já zítra opět nedorazím, práce... tak se omlouvám... :cry:
Kurva, sereš mě. :x

Co tam vytváříte v tom háku pořád? To tam hniješ do večera, či jak?

Mluv. :!:

Máme tu new edici 40k, new armybooky fantasky, ale to hlavní, co nemáme, jsou lidi. :(

Za chvíli se rozložíme úplně. :|

No, co se dá dělat, tak to nějak přežij v tom háku, snad se to uklidní za chvíli. Držim palce.
Leif
Centurio Pilus Posterior

Příspěvek od Leif »

Já dorazím a můžu hrát cokoli. Přijde i Kai (nejradši by zahrál mordheim).

Libor a Thoran mají nějakou rodinnou oslavu, Sindyr je v práci. Jinak nevím...
d3m0n4z
Decanus

Příspěvek od d3m0n4z »

Tak já to také zítra vzdávám.

Skočím po práci k veterináři a večer pohraju Watch Dogs, který akorát vyjdou. ;)

Jsou to stejně tak dobrý (kokotský) důvody, jako práce a nějaká rodinná oslava. :D

Sorry, ale fakt na to nemám... :(
Shadowalker
Centurio Pilus Posterior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowalker »

d3m0n4z píše:Tak já to také zítra vzdávám.
Hele sorry, ale nechápu. Vždyť můžeš zahrát s Kubou, nebo Leifem... Neřeknu, kdyby jste spolu hráli 5x předtím, ale ve aktuálním setingu (DEldar x Tyranidi), jste spolu hráli tuším 2x. Mě to nijak netěší, že je oslava zrovna v úterý, ale musím se přizpůsobit i dalším lidem. Není přeci nutné, abychom se sešli vždy v plném počtu, když je to na hraní dostatečný... To znechucení, když někdo vynecháš a Ty nepřijdeš, protože "by bylo málo lidí" nechápu.
d3m0n4z píše:Jsou to stejně tak dobrý (kokotský) důvody, jako práce a nějaká rodinná oslava. :D
To asi nemá smysl komentovat. Ne každej je prostě tak schopnej aby si sou práci, nebo rodinu o 15 lidech dokázal domluvit tak schopně jako Ty... Bohužel.
d3m0n4z
Decanus

Příspěvek od d3m0n4z »

Shadowalker píše:To asi nemá smysl komentovat. Ne každej je prostě tak schopnej aby si sou práci, nebo rodinu o 15 lidech dokázal domluvit tak schopně jako Ty... Bohužel.
Kurva, už nějakej pátek se známe, ale nikdy jsem si nevšimnul, že by Tvoje rodina měla 15 členů.

To si přede mnou schválně ulejval dalších 10 sestřiček, ne? :D

Jestli tam máš nějaký pěkný, který nevypadaj jako Ty (sorry, ale to je nutná podmínka), tak to sem posílej. :twisted:
Shadowalker
Centurio Pilus Posterior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowalker »

d3m0n4z píše:Kurva, už nějakej pátek se známe, ale nikdy jsem si nevšimnul, že by Tvoje rodina měla 15 členů.
Babičky, strýčkové, tetičky... Jsou to hodně lidi od Lucky. Zítra tady bude 17 lidí, co jsem spočítal.
d3m0n4z píše:To si přede mnou schválně ulejval dalších 10 sestřiček, ne? :D
Mám jen 2, ale už jsou na Tebe starý (26 a 22). Jestli ale vydržíš tak 10 let ještě, tak Leifova dcerka už bude v Tebou preferovaném věku (12-13). Do tý doby by snad mohli i snížit tu hranici, abys to mohl začít klátit ve velkym stylu :lol:
DenGrasse
Princeps Penna

Příspěvek od DenGrasse »

Dneska nebudu.
Sindyr
Centurio Hastatus Posterior

Příspěvek od Sindyr »

Čau kluci, už se mi po vás stýská, takže v úterý dorazím na hraní - v práci už to snad teď bude trošku volnější.... Budu hrát cokoliv s kýmkoliv... ;)
Odpovědět