Anesterie - aneb Zvonečky
- Wendula
- Centurio Hastatus Posterior
Re: Anesterie - aneb Zvonečky
Vyhlašuji hraní na 2.3. Pod Vyšehradem... U Holara se to vždycky moc zvrhne.
W.
W.
- muflon
- Centurio Princeps Posterior
Sebekriticky se omlouvám, ale dnes se nemohu zúčastnit, antož mám jiné povinnostě, kterým jsem po úvaze dal přednost. Někdy příště.
Kdo se směje naposled, ten se směje poslední!
Fúctě já
Fúctě já
- hrochland
vydařené, řekl bych. Pokud tvůj příští termín zasupluje Standa s Falgeonem, mohli bychom udělat něco mimo pořadí, budou-li všichni souhlasit. Stejně to bude hra tak max. na dvě hodiny

- Wendula
30.3. Pod Vyšehradem
Vzhledem k tomu, že hráčům se podařilo tuto středu nalézt ztracený artefakt a vrací se k Elfíkům ho vráti počírám s účastí Markízka.
Ale byla by dobrá plná účast pokud to bude možné jedná se pravděpodovně o posledním hraní před výměnou GM a světa.
Současně chci poprosit Markízka, zda mi pošle aktuálí zápisy- doplním ti poslední zápis ze soboty a spočítám body na hraní.
Vzhledem k tomu, že hráčům se podařilo tuto středu nalézt ztracený artefakt a vrací se k Elfíkům ho vráti počírám s účastí Markízka.
Ale byla by dobrá plná účast pokud to bude možné jedná se pravděpodovně o posledním hraní před výměnou GM a světa.
Současně chci poprosit Markízka, zda mi pošle aktuálí zápisy- doplním ti poslední zápis ze soboty a spočítám body na hraní.
- Morrigan
- Optio
Poslyš, Řvounku,
Muf hlásí na 30.3. svoji akci - tak jak to bude? MM
Muf hlásí na 30.3. svoji akci - tak jak to bude? MM

- muflon
Jestli bude Wendy 30.3., já můžu být týden předtím. Prostě mi to tak vycházelo. Předpokládal jsem, že 16.3 bude styrea. 23.3 zvonečky a 30.3. tak zbývalo na mne. Jestli Wendy chce panovat 30.3, Fareth může být 23.3. Toho 16.3. závisí na Hrochovi.
Fúctě já
Fúctě já
- hrochland
16. bych si zatím podržel, pokud je k tomu obecná vůle. 

- Wendula
Mufino,
původně jsi počítal správně.
Ale jestli si vzpomínám tak na 23.3. jsi již předběžně potvrdil účast na Falgeonu, proto jsem měla hraní až na 30.3..
A když tak přemýšlím tak by se mi i hodilo, kdyby jsi si vzal první dubnový termín. Nemám v plánu si naskakovat do Farethu a v tomto termínu jsme stejně v Alpách tak by se mi všechny ostatní doupata dost nehodily.
Tak to dopadá, když se naruší zaběhlí cyklus.
původně jsi počítal správně.

A když tak přemýšlím tak by se mi i hodilo, kdyby jsi si vzal první dubnový termín. Nemám v plánu si naskakovat do Farethu a v tomto termínu jsme stejně v Alpách tak by se mi všechny ostatní doupata dost nehodily.
Tak to dopadá, když se naruší zaběhlí cyklus.

- muflon
Jasný, na ten Falgeon jsem jako správný sklerotik zapoměl. Takže beru ten duben, dám to do fóra k Farethu. Tuto středu to bohužel stejně vypadá, že na Styreu nebudu, ale ještě to potvrdím (nebo přijdu, pokud to půjde).
Fúctě já
Fúctě já
- muflon
Prosím o upřesnění termínů dalšího hraní. Tento týden (dnes) je Gotika. Příští týden ve čtvrtek 21.4.2011 je Falgeon. Předpokládám, že týden poté, tedy ve středu 27.4.2011. by měla následovat Styrea a potom ve středu 4.5.2011 Fareth, ale nic není zatím stanoveno. Prosím o vyjádření k tomuto itineráři, případně o úpravy, abych si mohl podle toho zorganizovat program.
Upozornění!
Protože nevím, kdo jaká fóra sleduje, vkládám tento příspěvek do více témat, tak se prosím nepozastavujte nad duplicitou.
Upozornění!
Protože nevím, kdo jaká fóra sleduje, vkládám tento příspěvek do více témat, tak se prosím nepozastavujte nad duplicitou.
Fúctě já
Fúctě já