Termíny hraní 2014
Moderátor: Leif
- Shadowalker
- Centurio Pilus Posterior
- Kontaktovat uživatele:
Re: Termíny hraní 2014
Já teď nevím jak se psem, je dneska úplně vyřízenej a celej se klepe. Navíc máme nabouraný auto, takže ještě nedokážu předvídat, jestli dorazím. Během dneška bych to ale měl vědět. Chápu, že tohle jsou informace na hovno, ale nenadělám nic.
-
Co když by se sešel Syndir s tím Alešem?
- Sindyr
- Centurio Hastatus Posterior
Ahoj, já se ještě na zítra omlouvám - ještě mi pořád není dobře...
- Kuba
- Centurio Pilus Prior
Zejtra jdu.
I wonder if clouds ever look down on us and say: "Hey, look. That one is shaped like an idiot."
-
- Legionarius
Ahoj,
po dlouhé odmlce taky přijdu
po dlouhé odmlce taky přijdu

- Sindyr
Ahoj, já taky dnes jdu. A co budeme hrát? Kampaň AOS? Pokud nebudeme všichni na kampaň tak bych si docela zahrál WH40k...
- Sindyr
Ahoj, tak bohužel dnes nepřijdu - chytla mě v práci silná migréna tak si jedu domu lehnout - je to trapný a sere mě to...
- Kuba
- Centurio Pilus Prior
Ahoj, nejsem si vůbec jistý, jestli zítra dorazím - v 18:00 mi maj trhat zub a nevim, jak mi pak bude - minule jsem plival krev asi 5 hodin... Nicméně bych rád přišel, třeba to nějak dám
. Chtělo by to ale se určitě domluvit, s čím mám když tak přijít, či jestli mám vůbec chodit, protože:
Ozval se mi nenadále jeden kluk, kterého jsem kdysi zval k nám do klubu na jednom miniturnaji v Ogřáku. Chtěl by začít pravidelně hrát a vzpomněl si na mě. Zítra dorazí a má jen WH40K - přijde s armádou na 1000 nebo 1500 bodů. Jestli si dobře pamatuji, hrál takovej vanilla Chaos. Bylo by dobré, kdyby si měl s kým zahrát nějakou hodně friendly hru, protože nějaký čas nehrál. Zároveň počítám, že se objeví i Lobo, se kterým jsem minule zahrál a bude chtít dál potrénovat AoS.

Ozval se mi nenadále jeden kluk, kterého jsem kdysi zval k nám do klubu na jednom miniturnaji v Ogřáku. Chtěl by začít pravidelně hrát a vzpomněl si na mě. Zítra dorazí a má jen WH40K - přijde s armádou na 1000 nebo 1500 bodů. Jestli si dobře pamatuji, hrál takovej vanilla Chaos. Bylo by dobré, kdyby si měl s kým zahrát nějakou hodně friendly hru, protože nějaký čas nehrál. Zároveň počítám, že se objeví i Lobo, se kterým jsem minule zahrál a bude chtít dál potrénovat AoS.
I wonder if clouds ever look down on us and say: "Hey, look. That one is shaped like an idiot."
-
Já zase uspávám děti. Takže bohužel nepřijdu.
(

- Kuba
- Centurio Pilus Prior
Tak zubaře jsem přesunul. Bylo by fakt trapný, kdyby přišli dva noví lidi a nikdo z nás tam nebyl. Ale chtělo by to ještě jednoho. Co Syndir na tu 40K?