Termíny hraní 2014

Moderátor: Leif

Odpovědět
Kuba
Centurio Pilus Prior

Re: Termíny hraní 2014

Příspěvek od Kuba »

Ahoj, já skutečně ještě zítra nepřijdu. Omlouvám se za dlouhou absenci, ale holt udeřil virus a zítra mě udeří Manowar, na který jsem dostal lístek od Ježíška :D

Chlapík zítra přijde a poslal mi na sebe číslo: 603 94 14 89. Tak se s ním domluvte. Jinak ještě psal, že není přímo z Prahy (nějaký Zdiby nebo tak něco), takže se potřebuje vždycky domluvit nejméně den předem, aby si bral figurky sebou do práce.
I wonder if clouds ever look down on us and say: "Hey, look. That one is shaped like an idiot."
Leif
Centurio Pilus Posterior

Příspěvek od Leif »

Sindyr je nemocnej.
Leif
Centurio Pilus Posterior

Příspěvek od Leif »

Takže zůstávám já a Libor. Rád bych dohrál příběh v Altdorfu a s chlapíkem bychom se dohodli na příště.
Kuba
Centurio Pilus Prior

Příspěvek od Kuba »

Tak chlapíkovi zavolej.
I wonder if clouds ever look down on us and say: "Hey, look. That one is shaped like an idiot."
Leif
Centurio Pilus Posterior

Příspěvek od Leif »

S chlapíkem jsem mluvil a dohodl jsem se s ním na příští týden. Říkal, že by stejně zítra odcházel dřív. Jinak hraje za ogry a AoS zatím hrál jednou, ale jeto podle všeho zkušený hráč a působil na mě veskrze pozitivním dojmem (je nakloněn dohodě v pravidlech, tažením a nemá rád turnaje).
Kuba
Centurio Pilus Prior

Příspěvek od Kuba »

Jo když jsme u toho, těsně než jsem ulehl do kómatu jsem v Ogřáku hrál s jedním chlapíkem AoS zcela bez úprav. Byl to silný zážitek o kterém rád do podrobna poreferuji. Jsem fakt rád za naše úpravy! 8-)
Leif
Centurio Pilus Posterior

Příspěvek od Leif »

Jsem zvědav. Nicméně si myslím, že hrát AoS bez úprav s lidmi, které neznáme je asi nemožné (už z podstaty věci musí být oba hráči přesvědčeni, že hráli s nevýhodou proti přesile).
Leif
Centurio Pilus Posterior

Příspěvek od Leif »

Mám špatnou zprávu. Naše děti jsou nemocné a nedokážou večer usnout bez týmu uspavačů, takže po nejbližší 2 týdny nedorazím na figurky. Pak se uvidí. :cry:
Leif
Centurio Pilus Posterior

Příspěvek od Leif »

Ale má dorazit ten chlapík (Aleš) s armádou ogrů. Psali jsme si maily kvůli pravidlům. Pokud se sejdete všichni, tak bude mít každý s kým hrát.
Kuba
Centurio Pilus Prior

Příspěvek od Kuba »

Já jsem zjistil, že máme zase zítra od vánoc lístky do divadla. Když se sejdeme všichni (kromě Leifa), tak to zruším a půjdu hrát. Ale kdybychom se nesešli a já kvůli tomu rušil divadlo, tak to by bylo blbý. Tak dejte vědět co nejdřív prosím.
Ten novej kluk přijde, psal to i mě.
Odpovědět