Gotika
-
- Centurio Pilus Posterior
Re: Gotika
Super, dejte tedy vědět, zda všichni můžete.
- Wendula
- Centurio Hastatus Posterior
Počítám s hraním každou středu.
Který svět se bude hrát je na dohodě ostatních hráčů a GM.
Přizpůsobím se.
Wendy
Který svět se bude hrát je na dohodě ostatních hráčů a GM.
Přizpůsobím se.
Wendy
-
- Decanus
Ahoj Gotici,
jaké je vlastně domluvené pořadí her? Konkrétně co se děje třeba příští středu 20/7 ?
Mě by mimo uvedeného vyhovoval spíš až termín od druhého srpnového týdne (včetně)...
Pěkný den přeje
Mirek/Vilém
jaké je vlastně domluvené pořadí her? Konkrétně co se děje třeba příští středu 20/7 ?
Mě by mimo uvedeného vyhovoval spíš až termín od druhého srpnového týdne (včetně)...
Pěkný den přeje
Mirek/Vilém
- Wendula
- Centurio Hastatus Posterior
Ahojky,
já bych tu středu dala. 20.7. Pak seto můžese posunout.
w.
já bych tu středu dala. 20.7. Pak seto můžese posunout.
w.
-
- Centurio Pilus Posterior
Ahoj, příští středu mohu, i když by se mi o něco více hodil jakýkoli jiný den v týdnu.
- herr66
- Optio
Ja mam trochu problem s prijezdem pod vysehrad, je zavrene nabrezi, takze co kdybychom to na leto presunuli treba nahoru na Vysehrad na hradby????
-
- Decanus
Mnoo... nevím, jak je to tam teď, ale pokud si vzpomínám, býval Na hradbách dost frmol, na pití se musela stát fronta a z venku nás ve 22 vyhnali, přičemž najít místo uvnitř je problém... ví někdo, jaká je nýčko situace?
Pokud chcete zahrádku, taky mě napadla hospoda Pod Slavínem u Albertova. Měli zastřešenou zahrádku... okolo jezdící tramvaj není sice moje vysněná představa o poklidném až romantickém okolí, ale mívali tam za slušnou cenu supr velkej pohár ledovýho kafe se zmrzlinou...
)
Jednou jsme tam tuším byli... fakt je, že jinak tam nealko taky nebylo zvlášť levný; pivo nevím.
M.
Pokud chcete zahrádku, taky mě napadla hospoda Pod Slavínem u Albertova. Měli zastřešenou zahrádku... okolo jezdící tramvaj není sice moje vysněná představa o poklidném až romantickém okolí, ale mívali tam za slušnou cenu supr velkej pohár ledovýho kafe se zmrzlinou...

Jednou jsme tam tuším byli... fakt je, že jinak tam nealko taky nebylo zvlášť levný; pivo nevím.
M.
- herr66
- Optio
Me by se hodilo docela misto, kam se da bez problemu dostat autem a hlavne, KDE SE DA BEZ PROBLEMU PARKOVAT...
-
- Decanus
Je mi to jasné, ale k tomu se asi fundovaně vyjádří spíš nějaký autovlastník, což já nejsem. 

-
- Decanus
Čistě nezávazně - nemáte někdo nějakou zkušenost s hospodou Jezerka (2. stanice tramvaje od Braníka směr Výtoň: "Přístaviště". Jezdívám okolo, mají tam u hospody velikou zahradu se vzrostlými stínícími stromy, vypadá celkem útulně.
Je to relativně daleko od centra (ačkoliv tam hned okolo jezdívá několik autobusů a tramvaj, když není rozrytá), takže bych to ani nenavrhoval... ale většina lidí má auto a hodit Markíze na "C" by asi nebyl problém, asi by se našlo v okolí i místo k parkování a dalo by se tam snad sjet přes Novodvorskou okolo bývalého kluziště Konstruktiva, tak mě to jen tak napadlo k úvaze... vlastně jsem tam nikdy sám nebyl. 
M.

M.