Pořád mě lákaj ty Eldaři - i když maj samý nevýhody (jsou bukvice, obtížný na hraní - což je i plus na druhou stranu)...
Celkově ty lidský armády se mi vzhledově až tak moc nelíběj (nejhezčí asi ty DA - hlavně i fluff) a pak toho moc na výběr nezbývá. Něco už je vyzobaný...
Další věc je, že bych měl radši nějakou armádu, která je míň obvyklá - kdybych se někdy odhodlal zkusit nějakej turnaj, tak nechci mít armu, kterou bude mít 90% lidí tam (space marines všeho druhu).
Zatím teda budu studovat pravidla a codexy a počkám si těch pár týdnu než vyjdou new Eldaři (údajně začátkem června). Jestli jim vybrutálněj vzhledově ty modely a upravej nějak rozumně pravidla (glass cannon off-mode), tak třeba už nebudou bukvičácký. Nějak mě zaujali nejvíc tam z toho (po CSM)...
Ještě čeknu ty Space wolfy - ale četl jsem tu ságu od W. Kinga o nich a moc se mi nelíbí právě to jejich pojetí...
Každopádně všem díky za příspěvky.
Update 16. 05. 20:00 : Tak Space wolves jsou no-go pro mě. Ty modely jsou fakt hnusný. Takže ve hře zůstávaj DA a Eldaři zatím.