Termíny hraní 2014

Moderátor: Leif

Odpovědět
Sindyr
Centurio Hastatus Posterior

Re: Termíny hraní 2014

Příspěvek od Sindyr »

Ok, já bych chtěl taky chaos, posledně když jsem hrál s Liborem tak jsem si moc nezahrál, protože se mi 1/4 armády rozsekala v lese nebo v bažině a polovina chcípla klasicky na moje kostky :) Pak jsem to nervově nevydržel a hru jsem vzdal, protože jsem z toho byl hodně rozčarován (za což se omlouvám Liborovi...).
Ale na začátku jsme si hodili co budeme hrát za scénář (podle zákl pravidel) a bylo to příjemné zpestření... hráli jsme bitvu v soutěsce... Takže bych ty naše bitvy tak hrál (hodil bych před každou bitvou na scénář). O tom to taky trochuje - minimálně nás to donutí se zamyslet nad tím jak tu armádu postavíme aby obstála ve všech scénářích....
Kuba
Centurio Pilus Prior

Příspěvek od Kuba »

Nejsem proti, ale drobné varování: Ty armády budeme muset stavět HODNĚ jinak. Bitvu v soutězce ještě vem čert, ale třeba ty bitvy na vlajky, nebo na obsazování věže budou vyžadovat uplně jinej přístup. Příklad: ty s tvojí klasickou armádou budeš ve věži pravděpodobně neporazitelnej (20 nurglích chaos warriorů prostě z baráku vysekat nejde...), ale když padne bitva o vlajky, tak automaticky prohraješ - protože s tou hromadou vozů a knechtů bez vlajek jich prostě nebudeš mít dost na to, abys vůbec nastoupil...
Jako z hlediska variability je to fajn, že se to osvěží, ale trochu se bojim, aby se na začátku nehodilo kostkou a jeden hráč rovnou věděl, že je prostě v daném scénáři v prdeli... Ale samozřejmě se tak hrajou i velké turnaje a armády se podle toho staví.
I wonder if clouds ever look down on us and say: "Hey, look. That one is shaped like an idiot."
Sindyr

Příspěvek od Sindyr »

Vím.... No tak právě se budeme snažit stavět tu armádu tak aby měla šanci vyhrát v každém scénáři - tzn. nějak univerzálně a nebude nás to podle mě svádět k ultraprasárnám.... ;)
Shadowalker
Centurio Pilus Posterior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowalker »

Sindyr píše:za což se omlouvám Liborovi...
To mě ani malinko nepoznamenalo. Samozřejmě jsem zpočátku cítil škodolibou radost, že čaroděj Ti nic nezakouzlil a chcíplo 2x2 jezdců, ale i mně to pak přišlo až moc krutý, jak to nepadalo.
Sindyr píše:Ale na začátku jsme si hodili co budeme hrát za scénář (podle zákl pravidel) a bylo to příjemné zpestření... hráli jsme bitvu v soutěsce...
Souhlas. Ačkoli ta soutěska je poměrně blbej scénář, protože jsme to jen valili dopředu a na 2500 bodů tam nebylo moc místa pro jakékoli manévrování.
Kuba píše:Ty armády budeme muset stavět HODNĚ jinak. Bitvu v soutězce ještě vem čert, ale třeba ty bitvy na vlajky, nebo na obsazování věže budou vyžadovat uplně jinej přístup. Příklad: ty s tvojí klasickou armádou budeš ve věži pravděpodobně neporazitelnej (20 nurglích chaos warriorů prostě z baráku vysekat nejde...), ale když padne bitva o vlajky, tak automaticky prohraješ - protože s tou hromadou vozů a knechtů bez vlajek jich prostě nebudeš mít dost na to, abys vůbec nastoupil...
No můžeme to zkusit. Při nejhorším se zase vrátíme zpátky ke klasice. Já třeba nevím, jestli to umím postavit nějak dramaticky jinak...
Shadowalker
Centurio Pilus Posterior
Kontaktovat uživatele:

Tak já dorazím normálně...

Kubo, nebude ten týpek(Ondra?) na tu 40K? Vzal bych brouky, aby mě mohl zničit :)
Sindyr

Příspěvek od Sindyr »

Hele a nezahrajeme teda 40ku ve třech - nějakej nestandardní (vymyšlenej) scénář? v pravidlech je nějakej pro tři a čtyři hráče - každej sám za sebe....
Kuba
Centurio Pilus Prior

Příspěvek od Kuba »

No, tak Ondra nepřijde z dalších debilních důvodů. Prej zase že příště "už určitě". Takže já bych to viděl tak, že s nim přestávám počítat. Klidně můžeme dát nějakou trojhru ve 40K. Mám teď naložený tyranidy, tak bych asi zahrál za ně. Přinesl bys Libore kdyžtak codex? Už jsem asi nějaké věci pozapomínal...
I wonder if clouds ever look down on us and say: "Hey, look. That one is shaped like an idiot."
Shadowalker
Centurio Pilus Posterior
Kontaktovat uživatele:

Tak nedáme 2 tyranidy proti Chaosu? Ty moji kluci stojej za hovno, tak by Sindyr mohl i vyhrát...
Sindyr

Příspěvek od Sindyr »

Ok, beru chaos 40k na 2000b.? a vy každej na 1000?
Shadowalker
Centurio Pilus Posterior
Kontaktovat uživatele:

My každej na 1500 a Ty 2000 :twisted:

Jo, to bude nejlepší, 2000 jsou ještě na rozumnou dobu.
Odpovědět