Sindyr píše:za což se omlouvám Liborovi...
To mě ani malinko nepoznamenalo. Samozřejmě jsem zpočátku cítil škodolibou radost, že čaroděj Ti nic nezakouzlil a chcíplo 2x2 jezdců, ale i mně to pak přišlo až moc krutý, jak to nepadalo.
Sindyr píše:Ale na začátku jsme si hodili co budeme hrát za scénář (podle zákl pravidel) a bylo to příjemné zpestření... hráli jsme bitvu v soutěsce...
Souhlas. Ačkoli ta soutěska je poměrně blbej scénář, protože jsme to jen valili dopředu a na 2500 bodů tam nebylo moc místa pro jakékoli manévrování.
Kuba píše:Ty armády budeme muset stavět HODNĚ jinak. Bitvu v soutězce ještě vem čert, ale třeba ty bitvy na vlajky, nebo na obsazování věže budou vyžadovat uplně jinej přístup. Příklad: ty s tvojí klasickou armádou budeš ve věži pravděpodobně neporazitelnej (20 nurglích chaos warriorů prostě z baráku vysekat nejde...), ale když padne bitva o vlajky, tak automaticky prohraješ - protože s tou hromadou vozů a knechtů bez vlajek jich prostě nebudeš mít dost na to, abys vůbec nastoupil...
No můžeme to zkusit. Při nejhorším se zase vrátíme zpátky ke klasice. Já třeba nevím, jestli to umím postavit nějak dramaticky jinak...