Termíny hraní 2014

Moderátor: Leif

Odpovědět
Shadowalker
Centurio Pilus Posterior
Kontaktovat uživatele:

Re: Termíny hraní 2014

Příspěvek od Shadowalker »

Kuba píše:Ale možná bych dal radši standardní bitvu, protože musim s těma mariňákama trošku trénovat. Dělám docela debilní taktický chyby, který bych rád vychytal.
Nemyslel jsem něco úplně superoriginálního (ačkoli bych se tomu nebránil), ale spíš něco jinýho než klasiku k3+1 objektů...

No, dohodneme top na místě. Dorazíš přesně na 19? Nevadí, kdyby pozdejc, ale nerad bych tam hodinu zevloval sám :-)
Kuba
Centurio Pilus Prior

Příspěvek od Kuba »

Dorazim asi s klasickym zpožděnim 15 minut. Musim ještě mezi prací a hranim dojet domu venčit psa. Pokusim se teda tentokrát zdržet co nejmíň.
I wonder if clouds ever look down on us and say: "Hey, look. That one is shaped like an idiot."
Kuba
Centurio Pilus Prior

Příspěvek od Kuba »

Zítra přijdu a chci dál zkoušet mariňáky. Podařilo se mi naprosto neuvěřitelně vychytat nabídky na Hofáči, takže mám konečně armádu takovou, jakou chci. A to se musí testovat :twisted:
I wonder if clouds ever look down on us and say: "Hey, look. That one is shaped like an idiot."
Sindyr
Centurio Hastatus Posterior

Příspěvek od Sindyr »

Ahoj, tak já se zase musím omluvit z hraní. Včera jsem přijel pozdě večer z bitvy, tak dnes musím vybalovat a dohánět spánkový deficit :| . Dnes usínám v práci...
Shadowalker
Centurio Pilus Posterior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowalker »

Já dorazím i s klíčema. Zahraju klidně i fantasku, pokud bude mít někdo zájem.
d3m0n4z
Decanus

Příspěvek od d3m0n4z »

Sindyr píše:Ahoj, tak já se zase musím omluvit z hraní. Včera jsem přijel pozdě večer z bitvy, tak dnes musím vybalovat a dohánět spánkový deficit :| . Dnes usínám v práci...
Buřt, já jsem šel chrápat ve 2:00 a stával v 6:30 taky. Nesmíš bejt měkkej.

Naopak, to že usínáš v práci je dobrý znamení (a konečně pomalu postupuješ na status mazáka), jelikož kdo jinej Ti zaplatí za to, že se vyspíš v pracovní době (neztrácíš spaním svůj drahocenný osobní volný čas), než Tvůj zaměstnavatel? :D

No, jinak teda nic moc. Jsme lichý zase...

Jako ve třech lidech se dá dělat spousta zajímavých věcí, ale 2 z těch lidí musí být holky, nebo alespoň jedna holka, ale kurevsky pěkná. :D

Jestli vydrží hezký počasí, tak vyrazím na kolo večer teda a tím se situace vyřeší.

Co se dá dělat.
Kuba
Centurio Pilus Prior

Příspěvek od Kuba »

Tak Libore 40K. Třeba tam zas budou sousedi.
Lego
Decanus

Příspěvek od Lego »

Cau, ja se dneska omlouvam, slibil jsem kamosovi asistovat a pujdem otestovat jeho Space Wolfy jak vypadaj s novym Dexem.
Lego
"Well, hey, I didn't spend all those years playing Dungeons and Dragons and not learn a little something about courage."
- X-files, ep. Jose Chung's From Outer Space, Faulkner
Kuba
Centurio Pilus Prior

Příspěvek od Kuba »

Tak vem kolegu a přijďte do herny. Třeba i příště. Stejně už se tam zase poslední měsíc scházíme ve dvou, ve čtyřech...
Lego
Decanus

Příspěvek od Lego »

Dneska bychom to nedali, ale priste dorazime oba, takze pokud si nekdo bude chtit zahrat se Spacewolfama s pouze jednim drop podem a jednim landraiderem (fakt hodne friendly list) tak si reknete. Ja s nim hral uz dost. :-)
Lego
"Well, hey, I didn't spend all those years playing Dungeons and Dragons and not learn a little something about courage."
- X-files, ep. Jose Chung's From Outer Space, Faulkner
Odpovědět