Styrea

Moderátoři: hrochland, herr66

Odpovědět
herr66
Optio

Re: Styrea

Příspěvek od herr66 »

Super Hrochu, budu se tesit na stredu a Styreu, mozna dorazim o malinko pozdeji, musim s autem k panu doktorovi...
muflon
Centurio Princeps Posterior

Příspěvek od muflon »

Moje nepřítomnost není potvrzena a nemusí k ní vůbec dojít. Skutečný stav svého programu na středeční večer se však dozvím pravděpodobně až ve středu dopoledne, proto raději možnou neúčast hlásím předem. Pokud mi předpokládaný program odpadne, což je v této chvíli cca 50/50, tak samozřejmě přijdu.
Kdo se směje naposled, ten se směje poslední!
Fúctě já
muflon

Příspěvek od muflon »

Tak je to bohužel tak, jak jsem se obával. Dnes nebudu. Pokud se během dne ještě něco změní, tak samozřejmě rád dorazím, ale raději se mnou nepočítejte. Život holt není jen doupě :).
Fúctě já
Wendula
Centurio Hastatus Posterior

Příspěvek od Wendula »

Tak jsem to zase po....- už mě to nějak přestává překvapovat. :ugeek:
Už jsem se jednoho vzdala, tak přijít o druhý asi zas tak velká tragédie nebude. A jak říkal Hroch, se zvětšující se vzdáleností se pouto vytrácí tak to bude v pohodě.

No následující reakci bych viděla, že se nebude honit za ukradeným amuletem, ale půjdeme otevřít pyramidu. Vzniklá komplikace sice způsobila, že je třeba se dohodnout s přijíždějícím majitelem amuletu, ale intenzita snažení odpůrců podporuje přímou cestou k pyramidě bez dalšího prodlení .

Je to jen můj návrh, protože jsem jaksi v této akci jíž mimo (vlastní blbostí) tak můžu maximálně pomoci, aby se toto již neopakovalo a vy jste nepřišli o možnost ji otevřít.
Až se vám to podaří, tak se můžeme pokusit získat můj amulet zpět, protože honit se za amuletem teď by akorát mohlo způsobit, že někdo z vás přijde o další nebo i o život. A do té doby než ho připoutají tak se stejně nedá moc dobře sledovat. No a vy budete mít dost času se s nimi naučit. ;)

- a bych nezapomněla Mufe , Pavel při odchodu, navrhoval. Pokud nebude ve středu Falgeon, protože dle Standových informací se bez Grase moc hrát nedá, další středu 23.3. zase Stareu
herr66
Optio

Příspěvek od herr66 »

Ted jsem zjistil, ze ve stredu 23.3. uz bohuzel neco mam, takze pokud budete hrat, tak bezemne.
H.
hrochland

Příspěvek od hrochland »

OK. Vzhledem k tomu, že si nejsem jist, že se Mufovi neblíží další období, kdy nebude chodit, se dvěma hráči už by to asi bylo obtížné. Zbývá otázka, co s příští středou :?:
Hroch

HROCHland
Wendula

Příspěvek od Wendula »

To fakt nevim. Asi bych mohla posunout Zvounky, ale to nevyřeší to mojí potřebu Mufina.
Tak to by jsme byli nastejno.
muflon

Příspěvek od muflon »

Za mne pokud nebude Falgeon, tak klidně může být Styrea nebo Zvonky, pokusím se normálně dorazit. Co se Hrochovy poznámky, že mi začíná období nechození, týká, je to asi takhle. Prostě nemůžu pokaždé a život opravdu není jen doupě, mám i jiné zájmy, o povinnostech nemluvě. Pokud mohu, zúčastním se rád, pokud z nějakého důvodu nemohu, tak prostě nepřijdu a nic se s tím nenadělá. ale to je asi normální pro nás pro všechny. Ve středu zatím počítám s účastí, ať se bude hrát Falgeon, Styrea nebo Zvonky, ovšem může se samozřejmě stát, že z nějakého důvodu nebudu moci přijít. To bych, pokud možno v předstihu, nahlásil příslušným čunitelům.
Fúctě já
hrochland

Příspěvek od hrochland »

Neměl jsem v úmyslu být invazivní, či prstem ukazující. Nicméně - považuji se za jednho z pamětníků her U Havlíčků, U Klokočníka, přes různé mezistanice až Pod Vyšehrad a věřte či ne - je to už 22 let. Byly doby, kdy se doupě hrálo každý den někde. POZOR!!! ani toto není výčitka - ani zdaleka bych sám za sebe nesouhlasil věnovat doupěti všechen svůj čas.
Před dvěma lety jsem navrhl možnost roztroušené účasti RŮZNÝCH hráčů v RŮZNÝCH doupatech, což se neujalo :) Za následek považuji účast (až na výjimky) stejných hráčů ve všech hrách a zní plynoucí "jisté unavenosti" doupětem. (A možná jednoho druhým (člověkem))
Asi se ptáte, co tím chci říci.
Věřte či ne, chápu, že stárneme a množí se naše starosti, povinnosti - dokonce se i přenáší těžiště našich zájmů a koníčků od starých k novým. Zdaleka ne všichni si dnes tak dobře rozumíme a zdaleka ne vždy jsme schopni se plně tolerovat, akceptovat, nebo se jen snažit pochopit jeden druhého.
Otázkou zůstává, zdali, pokud jsme kdysi v době bez mobilů mohli dávat svá slova a plnit je a dnes, v době mnohem intenzivnějsích spojovacích možností máme potíže se svolat, není lepší udělat, tak jako kdysi v začátcích, pravidelnou slezinu ve středu a hrát podle toho, kdo se sejde.

S láskou Váš vždy protivný a nepříjemný Hroch
Hroch

HROCHland
muflon

Příspěvek od muflon »

Nemyslím ,že by šlo o protivnost, říkáme v podstatě oba to samé :). Já středu za pravidelný hrací den považuji už dávno a po většinu střed se také poctivě účastním. Ovšem k výpadku může dojít kdykoli a nelze s tím nic dělat. Unavenost doupětem sice zdaleka nepociťuji, ale pokud bych z nějakého důvodu nabyl dojmu, že se doupě stává ze zábavy povinností, asi bych to nerozdejchal :). Jinak prosím o info, co se bude tuto středu hrát, s účastí počítám (pokud nezasáhne vyšší moc).
Fúctě já
Odpovědět