Ahoj,
pokud byste tedy souhlasili s presunutim k U třem soudkům (u stadionu Bohemky na ul. Vršovická 33, http://www.utrisoudku.cz, tram 6,7,24 případně 4,22, bus 106, 124, 139, 101) na plánovanou středu 23.11, tak bych tam snad byl schopen dorazit. Případně je další alternativou pozvání k nám domů, což je nedaleko
Dejte prosím vědět, jak-kde to vidíte.
Díky.
Zastávka OBLOUKOVÁ pro tram 6, 7, 24 - od zástávky cca 30m na rohu poslední světelné křižovatky, kterou tram projede.
Zastávka VRŠOVICKÉ NÁMĚSTÍ pro tram 4, 22 - od zástávky cca 10m vpřed )směr z centra např. nám.Míru), na křižovatce se dál ul Žitomírskou dolu z kopce a po levé straně dojdete po cca 200m k cíli (po pravé straně je stadion bohemky).
Zastávka autobusu UKRAJINSKÁ 106, 124, 139 - od zastávky se dojde 20m vpřed na světelnou křižovatku (směr z Krče, Budějovické), na ní vpravo a cca 150m na další světelné křižovatce vlevo je restauračka. (Opačným směrem jezdí autobus na Želivského).
Jsem ráda, že se takto hezky vyřešilo.
Trochu mě strašilo, že by jsme přili o Clawina..(potažmo o Maťáska).. taky nemusíš všechny jmena ničit jen ty.
Ráda dorazím na udanou adresu, jen jsem nikde nenašla čas..
17h nebo 18h.... případně kuli Marťáskovi i později?
Ahoj Gotici,
přináším menší problém... právě jsem mluvil s Markízem, který má momentálně problém s připojením se na internet a vzkazuje, že shodou okolností mu ve středu vyvstala nutnost účastnit se ředitelské oslavy v práci, což je akce, která nesnese omluvu.
Vzhledem k tomu všem vzkazuje, že dorazí s podstatným zpožděním, snad kolem sedmé, pokud to stihne.
Nejsem si z krátkého rozhovoru zcela jist, jak to bude s akceptací "Tří soudků", pročež prosím především Martina, aby se mu ještě ozval a dohodli se.
Sám jsem zvědav, jak to dopadne, neb budu muset zprávu ještě zavčasu tlumočit Triximu, což je náš dávný kamarád (s Markízem) z Dračáku, který se má přijít podívat, možná i výhledově připojit.
Mějte se všichni hezky.
Mirek/Vilém