Já jsem si udělal gang trpaslíků a všichni maj trpasličí sekery a pušky, nikdo nemá nic od Bauhausu

Moderátor: Leif
Přesně tak, já klidně budu sedět doma, nebo hrát něco jinýho. Sice mě trochu mrzí, že si myslíš, že bych si dělal takové kreatury a navíc bez konzultace s ostatními, ale žádnej problém.Kai Rivienta píše:byť nerad, oželím jednoho hráče, který tam nemá rasu, po které touží, než jako obvykle, zazdít celý projekt. S
Také jsem si to pročetl a obchodování mezi gangy je tam výslovně a zdůrazněně zakázáno. Držel bych se toho. S nakupováním za ceny ze základní knihy nemám žádný problém. Ale pořád tam platí, že bojovníci NEsmí používat zbraně a zbroje, které nemají v tabulce pro svůj gang, pokud si na to nekoupí zvláštní schopnost. Můžou je ukořistit a prodat, můžou si je i koupit, ale nemůžou je používat v bitvě. To tam také výslovně stojí. Prostě trpaslíci nikdy nemůžou střílet z luku, pokud si na to nekoupí poměrně cennou dovednost.Kai Rivienta píše: ...může je tedy koupit právě jen na začátku a pak už jen ukořistit, nebo koupit od jiného gangu.
Jj, asi by to tak mělo být, i když myslím u vlčího pláště Middenheimerů je napsáno cosi v tom smyslu, že jeho cena zahrnuje cestu do Middenheimu nebo něco tak.Kai Rivienta píše:...
No problemo... jen aby sis to pamatoval, až jí rytíř koupí z odstřelovačky...Kai Rivienta píše:Vyšší cenu palných zbraní s ohledem na jejich statistickou účinnost a možnost zničení považuji za nesmyslnou.
To Ti ale připadá polovina armádKai Rivienta píše:Konečně pokud si vzpomínám, nepřišli Ti lizardi nikterak přetunění ani ve WFB8, zatímco mně připadají, jako něco z jiné hry. S
Spíš si neudělám nic a budu hrát něco jinýho. Žádnej velkej problém v tom nevidím...Kuba píše:Opět souhlasím se Standou. Je tam tři prdele gangů, máme modely asi na 3/4 z nich. Tak si Libore udělej HElfy, ti tam jsou, nebo si vytvoř cokoliv z lidí, orků, nemrtvých... máme toho dost a dost.