Karanténní zóna Votice

Moderátor: OneIceOne

Odpovědět
Leif
Centurio Pilus Posterior
Příspěvky: 279
Registrován: 10. 1. 2011 16.36

Karanténní zóna Votice

Příspěvek od Leif »

Postavy byly najaty MUDr. Annou Strnadovou jako ochranka na cestu do teritorií. Doktorka Strnadová se vydala v doprovodu běžců na území města Votice, kde se chtěla připojit k týmu Lékařů bez hranic operujícího na území Jihočeské kmenové rady. Přístup do Votic však zablokovaly Benešovské přepadové oddíly jednotek Jihočeské kmenové rady (JKR). Běžci najali místní stopařku Kalve, která je navedla do Votic jižním přestupem.
Po příjezdu běžci zjistili, že ve městě propukla rychle se šířící nákaza VLMU agresivního vampirickeho viru. Město bylo odříznuto od komunikace s okolním vojenskou rušičkou, kterou vojáci postavili na kopci za městem. Doktorka převzala provizorní nemocnici v kulturním domě a běžci se zapojili do jednání se zástupci města. Zjistili, že předchozího dne přijel oddíl vojáků JKR z Benešova, který zatkl členy městské rady, za podezření z šíření viru. Při následné přestřelce s milicí vybuchl granát, který zabil 4 členy rady a několik vojáků JKR. Z vedení města přežil patrně pouze starosta,který je nezvěstný. Zbytek útočníků se po krátkém boji vzdal a byl uvězněn ve sklepě radnice. Icebreaker zjistil, že na infrastrukturu města byl předchozí den proveden hackerský útok, který poškodil vysílač a další složky infrastruktury města.
Gusela se pokusila vyjednávat s vojáky JKR na silnici o propuštění zajatců. Ti však odmítli přijmout zajatce a pustit kohokoli. Své odhodlání již předtím prokázali postřílením dvou členů milice.
Velitel místní milice kapitán Aleš a tajemník města najali běžce za 600 kreditů a akcie Zemědělského družstva Votice v hodnotě 200 kreditů na obranu města a vyřešení krizové situace. Kalve informovala běžce, že se v okolí pohybuje ještě tým lovců ghulů z Vlčího bratrstva. Obyvatelé, ale tvrdili, že se tým ráno předešlého dne vydal na lov do kukuřičných polí a již se nevrátil.
Běžci vyčlenili stráž pro zabezpečení polní nemocnice v kulturním domě a s oddílem milice zaútočili na pravou nemocnici, kterou předchozí noc ovládli ghulové. V krvavé bitce s 15 ghuly zvítězili za cenu vyřazení 3/4 jednotky. Na nohou zůstala jen Gisela, Soňa a desátník milice Gromiko. Těla ghulů byla spálena a ranění převezeni do nemocnice. Běh byl přerušen ve 13h místního času. Do tmy zbývá 5 hodin.
Odpovědět