Odměna za Ramiréze

Moderátor: OneIceOne

Odpovědět
Leif
Centurio Pilus Posterior
Příspěvky: 279
Registrován: 10. 1. 2011 16.36

Odměna za Ramiréze

Příspěvek od Leif »

Zazvonil telefon a přišla neodolatelná nabídka. Můžu prej za pár kreditů vypátrat pro nějakou korporaci chlápka, kterej se vrátil ze světa ohně. Zaujala mě jedna podstatná skutečnost… jmenuje se Ramiréz.

Vzpomněl jsem si, jak mě posledně pokropil dávkou z útočný pušky, když jsem běžel pro dračí vejce a řek jsem si, že bych si s ním měl vážně promluvit. Tak jsem do toho šel. Jeli jsme s Güselou, Crashbrainem a Sonjou zkontrolovat tu bránu do světa ohně. Posledně kolem ní zůstalo vyhořelý skladiště. Na místě jsme zjistili, že někdo vyměnil korporačního hlídače a provádí nějakej krvavej rituál. Už mě s tím ty šamani celkem pijou krev. Strhla se menší potyčka, ale dřív než jsem se prosekal skrz partu pankáčů, šaman uletěl dírou ve zdi. Güsela na ně hodila omračující granát, ale byl vadnej, tak jsem na ně vzal sekeru. Z pankáčů zůstal jenom jeden, takže jsme ho sebrali, aby nás dovedl do šamanova hnízda. Bylo to k ničemu, protože ten zatím s Güselou v patách odletěl kamsi na skládku.

Vyrazili jsme teda na místo setkání s Güselou. Podařilo se jí vypátrat uprchlého šamana a stopy Ramiréze, kterej fakt přišel ze světa ohně. Několik hodin jsme se brodili smetím a vyhlíželi bojový roboty a vrtulník rady, kterej slídil okolo. Nakonec jsme se dostali zase do Prahy. Craschbrain v matrixu vypátral, že Ramireze vyzvedlo auto s partou kultistů ohně. No prostě normální situace. Co jinýho bys čekal.

Güsele dal někdo hlášku, že je auto vodstavený v Holešovicích blízko korporační enklávy Škodovky. Kápli jsme tam na vyšetřovací tým rady se soudkyní Valentovou, která řekla Güsele, ať vypadnem, že tam probíhá vyšetřování rady. Když vodjeli, tak jsme chtěli prozkoumat místo a v tom se ozval z areálu škodovky poplach a z kanálu vyskákal Ramiréz s partou kultistů. Pustili jsme se do nich. Güsela sestřelila pistolí chlápka před východem z kanálu. Ramirézovi se zasekla puška začal se dekovat za roh. Crashbrain to koupil ze samopalu a já jsem vyřídil toho chlápka, kterej ho střelil. Pak se z ničeho nic přede mnou vyřítil Ramiréz s monomečem a vyťal mi děsnou ránu do hlavy. Zbytek si moc nepamatuju, ale myslím, že Güsela zatím vystřílela druhou část kultistů a pak roztrhala Ramiréze nějakou kletbou. Ten chlap ale přežil, a dostal se do rukou korporace. Je to trochu hloupej konec pro mocnýho bojovníka, jako byl on, ale co se dá dělat. Každej jednou najde svůj osud, kterej se píše ve hvězdách.

Roland Vlčí Krev
Odpovědět