Takhle jsem žil, kámo... - příběh Sama "Bastarda" Leeroye

Moderátor: OneIceOne

Uživatelský avatar
OneIceOne
Tribunus Militum
Příspěvky: 743
Registrován: 10. 1. 2009 8.20

Re: Takhle jsem žil, kámo!

Příspěvek od OneIceOne »

Naše hra
10. 8. 2055
5. 7. 2014
GM - Regis
Sam B. (Petr), Helena (Thandar), Richi (???)

Netrvalo to dlouho a ozvala se Lone Starr. Zavolali do 35mm a začali to tam obracet vzhůru nohama. Musel jsem vzbudit pana Dunna a dát si s ním schůzku v parku. Zkompovanej fízl si to přifařil v nové káře. Fakt nevím, kde na to bere prachy. Asi maká pro narkobarony, kámo. Vysvětlil jsem Dunnovi zkráceně příběh s univerzitou. Vzešel plán, že si půjde sednout jinej negr, abychom nakrmili úředního šimla. Rozhodil jsem sítě v černym brotherhoodu. Objevil se týpek, co boxoval, ale neměl na to postavu. Slovo dalo slovo a mladej Felson souhlasil, že si půjde sednout na 5 let za mě, když se velkoryse postarám o jeho rodinu. Přišlo mi to fér. Grandma dostala nové elektrické křeslo, máti novou kuchyň a mladej Felson skutra a nějaký love na studium. Mám stejně za to, že to utratí za crack. Motherfucker, už je to tu zase. Pojídač koblih mě stáhnul o pade. Když si bral špalek, těma umaštěnejma prstama, fakt se divně smál. Jednou mu pošlu metrák koblih na oddělení, ať třeba praskne motherfuc’n, zase se tu rozmáhá to otrokářství, aby černý museli makat a bílej si seděl v kanclu za jeho prachy. Asi to budu muset vzít do vlastních rukou a někam kandidovat do nějakýho úřadu, abych těm bílejm ukázal, co znamená bejt černej, kámo. Mladýho Felsona odsoudili poměrně rychle. Dunn to nazval „Zkrácené motherfuc’n řízení“.
Měl jsem z toho nerva na dranc, tak jsem si zašel do klubu za BadDogem, trochu jsme tam zapili, že byl neprávem odsouzenej další černej bratr. Pak se ukázala Lisa a na politiku se přestalo myslet. BadDog zas složil nějakej svůj pěvěckej shit, a dělal, že je velkej zpěvák na pódiu a všichni mu to žrali. Jednak je to pan majitel klubu a jednat opodál stojí Mobo, kterej tady pracuje jako vyhazovač. Nedalo se to poslouchat, a tak jsem Lise nabídnul projížďku ve své vyleštěný káře. Lisa je taková holka do nepohody, má kozy číslo 4 a velkou prdel. Dojeli jsme na vyhlídku v Tacomě a tam si to v klídku rozdávali. Když mi přišel hovor, volala paní „Kontejnerová“. Motherfucker, kámo, asi ještě žije. Slovo dalo slovo a nabídla mi kšeft. Lisa si myslela, že mluvím s jinou děvkou, zatím co jsme čistili trubky. Začala na mě řvát nějaký kraviny. No s Kontejnerkou jsem si domluvil sraz z přístavu, Lisu hodil na nejbližší zastávku busu a dal ji nějaký prachy. Její řev dozníval v motherfuc’n starym hitu No Room In Hell, kterej jsem kdysi natočil ještě před voodoo bitch.
Na setkání byla Helen a nějakej novej bílej bratr. Pracovní přezdívka Richi. Třicet litrů za doručení kufru mi přišlo dobré. Rýsoval se přepad pašeráckého člunu na moři, ještě než dorazí do přístavu. Mělo to jedinej háček, že byla bouře jako motherfuc’n shit a nebyl čas. Vzali jsme výbavu, co byla po ruce. V K-martu koupili provaz, v přístavu ukradli kotvu a šli si hrát na piráty. Dohodli jsme se s Fasou, kterej do toho byl taky nějak zamotanej, že nám udělá odvoz. Ve zmatku jsme dopluli na moře. Fasa měl geniální plán, že pašeráckou loď odpálí granáty, co měl na palubě. Blbý bylo, že mu dost rychle došly. Přiblížili jsme k pašerákům a začali jsme hákovat. Byli jsme úspěšný, jako když se bílej snaží rapovat motherfuc’n shit. Kontejnerová odpálila harpunu někam do prdele a následně nám hajzl z druhé lodi hodil na palubu termitovej granát. Vlastně ani nevím, co to bylo. Spustila se palba. Nakoupil jsem to, ještě že mám vestu. Taky do nás dostali. Snažili jsme se dostat na palubu, ale Helen koupila zlou dávku a začala se topit ve vlnách. Odpoutali jsme se a vzali roha do přístavu. Richi se ukázal jako schopnej spojař a dokonce medik, dal nás celkem dohromady.
V přístavu jsme se oddělili od Fasy a plánovali, jak budeme muset sejmout posádku cestou do hideoutu. Zavolal jsem negrům z brotherhoodu, aby mi sehnali těžkej truck, Richi šel dělat výbušnou chemii a Helena sháněla zbraně. Měl jsem hlad po výletě na moři, to negra strašně vyčerpá, když musí plavat ve zkurveným motherfuc’n shit moři. Tak jsem si šel dát jeden pěti-double-hamburger. Když se vracím na sraz za Helen, akorát ležela rozstřílená u skladiště a vedle ní mrtvola čonga. Fucin shit, sebral jsem ji a hodil k Johansonové, aby ji dala dohromady. Dali jsme srázek se zadavatelkou, nějakou Čongovou, která zaplatila její léčení. Nevěděl jsem, že má Kontejnerka movitou přítelkyni. Musím se ji zeptat, v jakým baru ji sbalila. No Čongová měla furt zájem o kufr. Richi vysledoval něco v matrixu a ukázalo to na CarFix. Tam žijou trpaslíci z Mexika, teda jeden? Vyšlo napovrch, že po kufru jde více skupin. Tak jsme to začali sledovat. Najmul jsem pár negrů na hlídání a nějaké střelce. Šel talk po ulici, ale furt se nic nedělo. Vlezli jsme do hlídané části CarFixu, abychom je napíchli, ale moc to nevyšlo. Museli jsme evakuovat. Nakonec se projevila třetí strana, poslala ke dveřím CarFixu auto s bombou. Lidi uvnitř to nevydrželi a začali ujíždět obrněným autem. Podařilo se je zastavit, ale zařvalo tam pár dobrejch negrů. Budiž jim černý nebe milosrdné. Pak se ukázalo další auto. Vjelo do pasti třetí strany a bouchlo. Šel jsem to obhlédnout a v tom sežmazenym motherfuc’n plechovym hamburgeru seděl starej nasranej mexikánec. Měl toho dost, vypadal trochu magicky. Tak dostal pažbou od brokovnice mezi oči a šel spát. Levnější, než si kupovat prášky na spaní v K-martu. Budu si muset koupit nějakej voodoo amulet zasvěcenej baronu Samedi, aby mě ochraňoval. Asi callnu babi do New Orleans. Odebral jsem mu kufr a začal zdrhat. Helen a Richi řešili něco okolo, ale mě to moc nezajímalo. Kuft byl horké zboží a chtělo to rychle prodat. Čongová nám dala motherfuc’n love a ukončili jsme tak obchod. Vypadnul jsem se prospat. Ráno jsem zkontroloval učet a zjistil jsem, že mi končí nájem v bejváku. Zavolal jsem jednomu negrovi, co dělá do realit v Tacomě a sehnal mi parádní barák hodnej hvězdy. Má to bazén, vlastní posilovnu a garáž. Dal jsem mu dva nájmy dopředu, a byl moc uctivej. Zavolal jsem Lise, řvala do telefonu, ale když jsme si to rozdávali o pár hodin později v novém bazénu, už držela motherfuc’n pusu.

Obrázek
Uživatelský avatar
DenGrasse
Princeps Penna
Příspěvky: 874
Registrován: 1. 12. 2008 16.40
Bydliště: Ryovora

Re: Takhle jsem žil, kámo... - příběh Sama "Bastarda" Leeroye

Příspěvek od DenGrasse »

Je to muj významej kamarád, pornoherec a filantrop.
Sam Bastard

Nechceš kopuit velký dildo indický republiky?
Sam Bastard
Odpovědět