Termíny hraní 2014

Moderátor: Leif

Odpovědět
Shadowalker
Centurio Pilus Posterior
Kontaktovat uživatele:

Re: Termíny hraní 2014

Příspěvek od Shadowalker »

Já teď nevím jak se psem, je dneska úplně vyřízenej a celej se klepe. Navíc máme nabouraný auto, takže ještě nedokážu předvídat, jestli dorazím. Během dneška bych to ale měl vědět. Chápu, že tohle jsou informace na hovno, ale nenadělám nic.
Leif
Centurio Pilus Posterior

Příspěvek od Leif »

Co když by se sešel Syndir s tím Alešem?
Sindyr
Centurio Hastatus Posterior

Příspěvek od Sindyr »

Ahoj, já se ještě na zítra omlouvám - ještě mi pořád není dobře...
Kuba
Centurio Pilus Prior

Příspěvek od Kuba »

Zejtra jdu.
I wonder if clouds ever look down on us and say: "Hey, look. That one is shaped like an idiot."
KuBEEk
Legionarius

Příspěvek od KuBEEk »

Ahoj,
po dlouhé odmlce taky přijdu :D
Sindyr

Příspěvek od Sindyr »

Ahoj, já taky dnes jdu. A co budeme hrát? Kampaň AOS? Pokud nebudeme všichni na kampaň tak bych si docela zahrál WH40k...
Sindyr

Příspěvek od Sindyr »

Ahoj, tak bohužel dnes nepřijdu - chytla mě v práci silná migréna tak si jedu domu lehnout - je to trapný a sere mě to...
Kuba
Centurio Pilus Prior

Příspěvek od Kuba »

Ahoj, nejsem si vůbec jistý, jestli zítra dorazím - v 18:00 mi maj trhat zub a nevim, jak mi pak bude - minule jsem plival krev asi 5 hodin... Nicméně bych rád přišel, třeba to nějak dám 8-) . Chtělo by to ale se určitě domluvit, s čím mám když tak přijít, či jestli mám vůbec chodit, protože:
Ozval se mi nenadále jeden kluk, kterého jsem kdysi zval k nám do klubu na jednom miniturnaji v Ogřáku. Chtěl by začít pravidelně hrát a vzpomněl si na mě. Zítra dorazí a má jen WH40K - přijde s armádou na 1000 nebo 1500 bodů. Jestli si dobře pamatuji, hrál takovej vanilla Chaos. Bylo by dobré, kdyby si měl s kým zahrát nějakou hodně friendly hru, protože nějaký čas nehrál. Zároveň počítám, že se objeví i Lobo, se kterým jsem minule zahrál a bude chtít dál potrénovat AoS.
I wonder if clouds ever look down on us and say: "Hey, look. That one is shaped like an idiot."
Leif
Centurio Pilus Posterior

Příspěvek od Leif »

Já zase uspávám děti. Takže bohužel nepřijdu.:o(
Kuba
Centurio Pilus Prior

Příspěvek od Kuba »

Tak zubaře jsem přesunul. Bylo by fakt trapný, kdyby přišli dva noví lidi a nikdo z nás tam nebyl. Ale chtělo by to ještě jednoho. Co Syndir na tu 40K?
Odpovědět