Termíny hraní 2014
Moderátor: Leif
-
- Centurio Pilus Posterior
Re: Termíny hraní 2014
A co dělají kostlivci?
UMÍRAJÍ VE SVÝCH HROBECH NA MOR!!!
Já se nejspíš nezúčastním. S
UMÍRAJÍ VE SVÝCH HROBECH NA MOR!!!
Já se nejspíš nezúčastním. S
- Shadowalker
- Kontaktovat uživatele:
Tak to vypadá, že se taky bohužel nezúčastním. Musíme jít se psama na veterinu a pak nebudu mít ani auto, takže bych dorazil hodně pozdě 

-
- Legionarius
Tak se omlouvám, dneska bohužel nedorazim 

- Kuba
- Centurio Pilus Prior
Úterý 27. nedorazím - mám sraz s bývalými spolužáky.
Jinak jsme minule hráli s Leifem AoS - velmi taktická bitva, spíš jsme kolem sebe kroužili a snažili se nepřítele ozobávat o body. Já měl na začátku hůř rozestaveno a Leif měl velikou převahu kavalérie (hrál bez děl hromadu rytířů a flagelantů), ale asi byl příliš opatrný. Nakonec jsem se štěstím vyhrál o jediný bod, což bych považoval za remízu.
Nasadil jsem "ukrutnou" elfí balistu - za celou hru zabila tři jezdce, celkem fail. A to ani nemůžu říct, že by mi to kromě jednoho kola nepadalo - prostě statisticky samostatně vlastně neni moc drsná - spíš strašák, když teda nepadá haluz.
Jinak jsme minule hráli s Leifem AoS - velmi taktická bitva, spíš jsme kolem sebe kroužili a snažili se nepřítele ozobávat o body. Já měl na začátku hůř rozestaveno a Leif měl velikou převahu kavalérie (hrál bez děl hromadu rytířů a flagelantů), ale asi byl příliš opatrný. Nakonec jsem se štěstím vyhrál o jediný bod, což bych považoval za remízu.
Nasadil jsem "ukrutnou" elfí balistu - za celou hru zabila tři jezdce, celkem fail. A to ani nemůžu říct, že by mi to kromě jednoho kola nepadalo - prostě statisticky samostatně vlastně neni moc drsná - spíš strašák, když teda nepadá haluz.
I wonder if clouds ever look down on us and say: "Hey, look. That one is shaped like an idiot."
-
Zítra na figurky nepřijdu. Celá rodina je nemocná, kdybych se zítra nějak vzchopil, někomu zavolám.
- Sindyr
- Centurio Hastatus Posterior
Já bych chtěl zahrát AoS co ty Libore dorazíš?
- Shadowalker
- Kontaktovat uživatele:
Pánové, já mám zítra skvělý meeting na kterém bohužel musím být. Mohl bych teoreticky dorazit po něm, ale budu bez auta a bude to tak v 21. Nevím, jestli to má ještě cenu. Chce se někdo potkat takhle pozdě, nebo to mám odpískat?
- Kuba
- Centurio Pilus Prior
Já zítra přijdu, jsem svolný k čemukoliv. Pokud se nikdo do večera neozve, přijdu s fantaskou.
Od 9ti se mi úplně hrát nechce, to už je celkem pozdě
Od 9ti se mi úplně hrát nechce, to už je celkem pozdě

I wonder if clouds ever look down on us and say: "Hey, look. That one is shaped like an idiot."
-
Já zítra dorazím, ale ve středu musím být v práci už v půl 8, tak b\ch potřeboval spíš končit dřív. Zahrál bych AoS, ale případně můžu zapařit i W40.
- Sindyr
- Centurio Hastatus Posterior
Hele tak dejte Kubo s Leifem, mě se to zítra taky moc nehodí a nejspíš bych dorazil taky pozdě nebo vůbec...