Pes skákal přes oves, dědoušek měl jabka dvě...ale ti rytíři pod Blaníkem mi dali docela zabrat No, testem inteligence jsem nakonec prošel a jsem tady...
Zatím to vypadá že v úterý nic nebrání mojí účasti...tak se klidně někdo přihlaste. Vezmu tentokrát armádu větší (1500 pts): Tyranidi (revenge), Nekroni, něco jiného?
FW nehrajeme, ale já se z toho nezbláznim, klidně si je přines. Naopak jsem si říkal, že klidně můžu ve svém buildu "ubrat" - třeba vyměnit toho Flyranta za něco jiného. Prostě se ti přizpůsobim, já vždycky nosim všechny modely.
Ale nepřišlo mi teda, že bych to měl minule nějak naprasený. Bohužel Tyranidi maj trošku zmršenej codex, a tak kromě Flyranta prakticky nejde postavit nějaký dobrý HQ.
I wonder if clouds ever look down on us and say: "Hey, look. That one is shaped like an idiot."
Rozhodně se kvůli mě nijak neomezuj, já si ani nemyslím, že bys to měl nějak kombo. Já prostě přinesl minule takovou všehochuť a do toho takový to herní nadšení ala šoupeme panáčkama takže jsem to půlku hry hrál jako piškvorky Takže si za všechno můžu sám