Termíny hraní 2014

Moderátor: Leif

Odpovědět
Dorreah
Legionarius

Re: Termíny hraní 2014

Příspěvek od Dorreah »

Je mi to blbý, jelikož jsem minule říkal, že to bude ok, ale není :D Přijímačky jsou už tuhle sobotu a já si potřebuju zopakovat nějaký věci. Takže tentokrát také nepřijdu :(
Alitar
Legionarius

Příspěvek od Alitar »

PS: Nejpíš se mnou dorazí Kuba ze školy :) (kolem osmý)
Kuba
Centurio Pilus Prior

Příspěvek od Kuba »

Zítra si přinesu nové Tau, které bych chtěl otestovat. Dal by se mnou někdo zkušenej jednu, dvě bitvy třeba na 1000 bodů? Libore? Syndire?

Nemám samozřejmě ideální skladbu, je to jen základ, většina jsou troopy, ale myslím, že i tak dokážu postavit velice nepříjemnou armádu. Tak to nepraste ale zase mě nemusíte šetřit 8-)
I wonder if clouds ever look down on us and say: "Hey, look. That one is shaped like an idiot."
Dorreah
Legionarius

Příspěvek od Dorreah »

Tentokrát už přijdu konečně. Hodil bych Mordheima. Na fantasku nemám ještě všechno sestavené.
Sindyr
Centurio Hastatus Posterior

Příspěvek od Sindyr »

Ahoj, a nechceš teda dát dnes Kubo s Liborem? Já jsem dnes opět marnej :( Nebo jak je na tom Libor?
Kuba
Centurio Pilus Prior

Příspěvek od Kuba »

Já dám s Liborem, ale mohl by přijít ten druhej Kuba, kterýho můžeš pocvičit. Nebo můžeme hrát nějakou trojhru, třeba dva na jednoho (prostě pořádně zmastit Libora ;) ).
I wonder if clouds ever look down on us and say: "Hey, look. That one is shaped like an idiot."
jirkah
Legionarius

Příspěvek od jirkah »

Ahoj, já dnes přijdu hrát 40k. Jirka
Sindyr
Centurio Hastatus Posterior

Příspěvek od Sindyr »

Ok, koukám, že vás bude na hraní dost tak já se s dovolením dnes nezůčastním, potřebuju ještě dodělat něco do práce - ještě musím předávat svou práci na jiné lidi... Díky, snad příště ;)
Kuba
Centurio Pilus Prior

Příspěvek od Kuba »

Sindyre neser voe... :) . Přijde ti protihráč, tak pojď hrát. Poprvé asi po dvou měsících to vypadá, že se sejdeme čtyři najednou a ty se vykrucuješ. Jestli nepřijdeš, budu ti volat a přemlouvat tě tak dlouho a tak sladce, že nakonec přijdeš. Tak nám to prosím oběma ušetři a normálně se přijď nechat rozstřílet, to ti udělá dobře :D
jirkah
Legionarius

Příspěvek od jirkah »

Takže jsme tři? Já to mám tenhle semestr blbý, píšu bakalářku, takže jestli jsme jen tři, tak já budu klidně doma psát, Aať si můžete zahrát.
Odpovědět