Termíny hraní 2014

Moderátor: Leif

Odpovědět
Sindyr
Centurio Hastatus Posterior

Re: Termíny hraní 2014

Příspěvek od Sindyr »

Tak já přijdu každopádně, přinesu Kubovi nabarvenou Defensku a beru Chaos mariňáky na bitvu i na killteam a uvidíme... když se na mě nedostane protihráč tak zas půjdu domu, mám to kousek... ;)
d3m0n4z
Decanus

Příspěvek od d3m0n4z »

Tak já dnes nebudu. Zkurvená lepra. A vymrdaný zdravotnictví v ČR.

Sorry.
Kuba
Centurio Pilus Prior

Příspěvek od Kuba »

Já zítra budu a měl by dorazit i Lego. Vezmu zase marínu na bitvu nebo na killteam.
I wonder if clouds ever look down on us and say: "Hey, look. That one is shaped like an idiot."
Sindyr

Příspěvek od Sindyr »

Já, zítra nedorazím - rodinná oslava, která nešla přeložit... Užijte si to...
Lego
Decanus

Příspěvek od Lego »

Cau, nechcete si nekdo v utery dat bitvu podle 7. edice? Je to v podstate stejny, ale ja bych si chtel zacit zvykat na zmeny. Zatim bych jel podle tech standardnich misi, ale casem bych rad zkusil i ten Maelstrom of War (kazdy kolo ma clovek jiny objective). Psykery musite zkusit nekdo z Vas, protoze ja zadny nemam jako DE. :-)

Nova edice mi prijde fakt lepsi pokud clovek nehraje naky megapsykerovsky prasarny. Odstranili nektery nesmysly z 6ky a nektery mechanismy vylepsili. A az se trosku vyvrbi ty Maelstrom mise tak myslim budou hodne zabavny.

Tvorba armady je taky o moc lepsi. Zatim bych vynechal ty "unbound" listy, coz je vlastne "vem si uplne co chces v jakykoliv kombinaci", protoze na to nemame nikdo modely.
Lego
"Well, hey, I didn't spend all those years playing Dungeons and Dragons and not learn a little something about courage."
- X-files, ep. Jose Chung's From Outer Space, Faulkner
Lego
Decanus

Příspěvek od Lego »

Tak sorry, ja zapomnel ze tenhle tyden budu na dovoleny, takze az ten dalsi.
Lego
"Well, hey, I didn't spend all those years playing Dungeons and Dragons and not learn a little something about courage."
- X-files, ep. Jose Chung's From Outer Space, Faulkner
Sindyr

Příspěvek od Sindyr »

Čau chlapci, já se omlouvám z úterního hraní - jedem už na pozemek připravovat bitvu Rogar...
Kuba
Centurio Pilus Prior

Příspěvek od Kuba »

Já přijdu, chce si někdo něco domluvit předem?
I wonder if clouds ever look down on us and say: "Hey, look. That one is shaped like an idiot."
Shadowalker
Centurio Pilus Posterior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowalker »

Kuba píše:Já přijdu, chce si někdo něco domluvit předem?
Tak to vypadá, že budu jenom já ze 40K. Tak dáme spolu. Zkusíme nějákej zajímavější scénář?
Kuba
Centurio Pilus Prior

Příspěvek od Kuba »

Shadowalker píše:Tak to vypadá, že budu jenom já ze 40K. Tak dáme spolu. Zkusíme nějákej zajímavější scénář?
To můžeme celkem dohodnout na místě. Já si se svejma možnostma s marínou stejně nemůžu moc vybírat, co v té armádě bude. Akorát mám nové letadýlko, tak to si chci vyzkoušet, jinak mi je to celkem fuk.

Ale možná bych dal radši standardní bitvu, protože musim s těma mariňákama trošku trénovat. Dělám docela debilní taktický chyby, který bych rád vychytal.
Odpovědět