Běhy z roku 2053

Moderátor: OneIceOne

Uživatelský avatar
OneIceOne
Tribunus Militum
Příspěvky: 743
Registrován: 10. 1. 2009 8.20

Re: Běhy z roku 2053

Příspěvek od OneIceOne »

Hráno: 22. 3. 2003, 5 hodin
Čas ve hře: 21. Června 2053
11) Inkriminující dokumenty Yakuzy v rukách Rusů
Gamemaster: Petr
Hráli: Ještěrka (Mates), Yaki (Martin Š.), Redhead (Pavel)
Jednou si pan Sho Takesawa zavolá Yakiho a požádá ho, aby mu přinesl nějaké dokumenty, které mu byly ukradeny. Na práci jsou mu najati Ještěrka a Redhead. Sejdou na Národní třídě. Dokumenty má převážet bezpečnostní auto, které patří menší bezpečnostní agentuře. Postavy se po chvíli hledání dopídí adresy agentury. Následuje příprava na to, jak z jejich počítače dostat plán cesty vozidla. Jelikož není ve skupině lepší decker, musí na to fyzicky. Ještěrka se vydá do kanceláře na obhlídku, pod záminkou najmutí agentury. Při placení chce utajit totožnost a použije ukradené OIČ z běhu "Kámen vědění Urutha-Lai a běsnící smrt." To se zvrhne. Skončí to smrtí dvou úředníků a zraněním dalších dvou. Postavy alespoň dostaly, co chtěly. Dostaly adresu předávky dokumentu.

Byla to vila v Hlubočepech. Vyšší životní úroveň. Postavy rozhodly dům přepadnout. Po pár desítkách sekund bylo hotovo. Odpor kladlo několik Rusů. Jelikož postavy požívaly granáty, na místo se rychle blížila policie. Před jejím příjezdem však postavy žádné dokumenty nenašly a tak musely prchnout. Výsledek je, že Ještěrka střílel v přímém přenosu (kamerový systém), je hledán policii.
Uživatelský avatar
OneIceOne
Tribunus Militum
Příspěvky: 743
Registrován: 10. 1. 2009 8.20

Re: Běhy z roku 2053

Příspěvek od OneIceOne »

Hráno: 5.4 . 2003, 10 hodin
Čas ve hře: 2. Července 2053
12) Teroristé ze severních teritorii
Gamemaster: Petr
Hráli: Ještěrka (Mates), Vrána (Libor), Doktor Houba (Viktor), Yaki (Martin Š.), Elis (Lukáš)
Vráně zavolá jeho kámoš ze školy, že by mu mohl pomoct s prací, která by jim mohl vynést slušný peníze. Dá mu adresu, aby ho navštívil. Vrána tam dorazí. Nikdo neotevírá. Kouzlem prozkoumá byt a všimne si chlápka s nožem, připraveného za dveřmi a mrtvého kamaráda. Levituje v neviditelnosti do okna a chlápka usmaží bleskem. Navštíví byt a najde mini-disk s informacemi, o kterých mluvil jeho kámoš.

Mezitím Doktora Houbu navštíví doktorka Jahodová, u které studoval biologii a ta mu nabídne podíl z prodeje látky, kterou chce vyrobit, ale schází jí jedna část. Doktor Houba souhlasí s pomocí najít látku. Yakiho požádá pan Sho, aby mu přinesl paradruh zvířete pro jeho milenku. Postavy se po pár hodinách spojí a vydedukují, že mají stejný cíl. Nějaké obydlí asi 30 km od Prahy. Nějaké sídlo skupiny ze severních kmenů. Zavolají tedy Ještěrce, aby zařídil odvoz. Ke skupině se ještě připojuje Elis, kterou Vrána uvádí do světa stínu, který výměnou získá místo na Magické Akademii. Postavy se dostanou na místo. Tam sejmou dvoučlennou hlídku. Dostanou se do podzemí bývalého kostela. V prvním patře kouzelníci pomocí neviditelností a monobiče zprovodí ze světa 14 členů organizace. Tam taky najde Doktor Houba kultivované vzorky. Postavy jdou do druhého patra a najdou tam zavřené dveře. Po otevření zjistí, že jsou tam prostory obsahující vysoce nebezpečné toxické výpary. Elis vstupuje do astrálu, protože Vránovi se nedaří čarovat. Zjišťuje, že je zde poškozený astrál, a že zde žije jakási silná astrální bytost. V druhém patře najde aury nějakých metadruhů. Na ně postavy po chvíli zaútočí. Některé utečou. Vrána jednu vyléčí a postavy jí vyslýchají. Moc toho nezjistí, je zde jazyková bariéra. Poté Elis potká v astrálu obřího elementála, který chce, aby postavy odešly, jinak je zabije. Dále postavy zaútočí granáty na zbytek paradruhů. Nakonec se Vrána jde podívat, jestli je tedy bude chtít opravdu elementál sežrat. Ten se zjeví a chce Vránu pohltit, to se však nevede a vzápětí je přeříznut monobičem. Na úplný konec se běžci potkají s veliteli skupiny. Zabijí je. Postavy nakládají vše do vrtulníku a odlétají do Prahy.
Uživatelský avatar
OneIceOne
Tribunus Militum
Příspěvky: 743
Registrován: 10. 1. 2009 8.20

Re: Běhy z roku 2053

Příspěvek od OneIceOne »

Hráno: 14. Dubna 2003, 12 hodin
Čas ve hře: 17. Července 2053
13) Nový upíří druh v Praze
Gamemaster: Martin T.
Hráli: Oskar (Petr), Elis (Lukáš), Kočičák (Libor), Ještěrka (Mates)
Zemřeli: Elis
Postavy se po nějakém hraní setkají. Ze zdrojů informací postavy vědí, že pátrají po nějakém novém paradruhu, který je nakažený VLMU. Tenhle druh přenáší virus jen na ženy. Teritorium, kde se usídlil je okolo opuštěných paneláků u náměstí Bratří synků. Oskar od několika bezdomovců vyzvídá informace. Přitom jich nalezne několik zavražděných a ukřižovaných, ale jsou jen mužského pohlaví. Kočičák najde jednoho uškrceného ocelovým lanem ve výtahové šachtě. Postavy paneláky prohledají, ale nic nenajdou. Oskar vyděsí větší skupinu houmlesáků a ty prchají s vidinou vraždící bestie. Postavy potřebují houmlesáky, aby jim zodpověděli nějaké otázky. Ještěrka při pátrání sondami najde ruku v koši. Tam nalézáme polomrtvé dítě. To léčíme a vyslýcháme, ale je divné a trpí ztrátou esence. To nás vede k domnění, že paradruh je mezi houmlesáky. To se potvrzuje díky video nahrávkám z Ještěrkových sond. Dále zjišťujeme po okolí info. Potom zkoušíme přes další noc zůstat u paneláků, aby nás potvora napadla. To se nevede. Dál se snaží Kočičák sblížit s dítětem, aby nám něco řeklo, ale to mluví v hádankách. Další noc se Oskar snaží na vlastní pěst prohledat paneláky. Kočičák a Elis jsou v jednom paneláku a Ještěrka hlídá dítě, které povyšuje od homlesáckých hraček na super nové simsensové hry. (Přivlastňuje si Ještěrkův počítač). Oskar potkává bludičku, která ho někam vede. Je zvědavej, tak jde za ní. Dojde asi do 500 m vzdáleného skladiště. Tam vejde do místnosti, ale už je pozdě. Zapůsobí kouzlo a spinká. Ostatní postavy se tam dostávají asi za 15 min. podobným způsobem. Kouzelníci v asrálu, však vyvolají konflikt a bojují o život. Ještěrka jede na pomoc. K smíchu je situace, kdy Ještěrka klimatizuje jednoho upíra v mlhavé formě z auta a druhého vystřeluje i se sedadlem ven. Elis zakousne upírka a Ještěrka s polomrtvým Kočičákem ujíždí pryč. Mezitím se Oskar probouzí na oltáři, kde má být obětován. Kreatury však venku bojují s ostatními, a tak se Oskar vysmekává z pout, parakotoulem proskakuje okno a sprintuje pryč. Jedna z příšer se ho všimne a pronásleduje ho. Dostihne ho a zakusuje. Oskara to stojí 2 body esence. Oskar se probudí na policejní stanici, kde je zatčen za držení nepovolených zbraní. Dohodne se však, že udá Ještěrku, který je hledaný za dvounásobnou vraždu a Oskara se snažil podrazit. Elis má ještě šanci, že se z ní stane upír. Kostky jsou ale svině, a tak je z ní jen zdeformovaný ghul. No fuj. Ještěrka je o pár dní později zatčen a odeslán do pracovního tábora.
Uživatelský avatar
OneIceOne
Tribunus Militum
Příspěvky: 743
Registrován: 10. 1. 2009 8.20

Re: Běhy z roku 2053

Příspěvek od OneIceOne »

Hráno: 21. Dubna 2003, 12 hodin
Čas ve hře: 17. Července 2053
14) Kousla ho pouliční směs & Zlá babička
Gamemaster: Petr
Hráli: Fiona (Martin Š.), Rezavej blatník (Mates)
Fiona se setká s člověkem, který chce, aby mu pomohla z prokletí. Fiona ale zjistí, že nejde o prokletí. Ten člověk se mění v upíra. Chce mu pomoci, a tak jedná s kontakty a hledá někoho, kdo by tento proces mohl zastavit. Po chvíli dostane kontakt na doktora biochemie pana Ledvinku. Ten by však potřeboval mnohem více času. Fiona pátrá v okolí, kde se člověk probudil. Najde klub Strixx. Tam se infiltruje přeměněná v dým. Najde tam pár lidí, ale jinak nic zajímavého. Nakonec Fiona nenajde způsob, jak chlapíkovi pomoci. Tak alespoň zavolá lidem z MERKU, kterým prodá upíra.

Rezavému blatníkovi dohodí barman práci, kterou má dostat někde na Vinohradech. Tam se dostane ke staré paní. Ta chce najímat jen kouzelníky, a tak chce, aby jí předvedl nějaké kouzlo. Blatník po třech pokusech neuspěje (zgurvený kostky), a tak ho babka vyhazuje. Blatník čeká před domem, co se bude dít. Za nedlouho do domu jdou dva orci. Když odcházejí, tak je Blatník zastavuje a vyzvídá od nich, co tam dělali. Dozvídá se, že jde o vnuky této paní. Potom se astrálně zjeví stařence. Po chvíli vyjednávání ji přesvědčí, že je opravdu kouzelník. Ta mu sjedná schůzku v restauraci U fialového býka. Blatník si sedne do jiného boxu a čeká. Za 10 min. přijdou oni dva orci s řetězy. Blatník čuje podfuk, ale orci jsou orci, tak to nechá plavat.
Uživatelský avatar
OneIceOne
Tribunus Militum
Příspěvky: 743
Registrován: 10. 1. 2009 8.20

Re: Běhy z roku 2053

Příspěvek od OneIceOne »

Hráno: 24. Dubna 2003, 3,5 hodin
Čas ve hře: 12. Srpna 2053
15) Záskok
Gamemaster: Petr
Hráli: Fiona (Martin Š.)
Fiona se vyskytuje v Kybernetickém komárovi. Tam zaslechne rozhovor skupiny, kterou vede extravagantně oblečený chlapík. Tomu říkaj Maliňák. Z rozhovoru vyplyne, že skupina se zabývá nějakými přepady. Jejich kouzelník je v nemocnici. Fiona usoudí, že by se mohla seznámit. Po delším rozhovoru skupina souhlasí, aby se k nim Fiona přidala a kryla je při přepadu z astrálu. Fiona odjede domů, kde se vyvolá svého oblíbeného ohnivého elementála. Pak dojde k přepadu. Po několika minutách boje je po všem. Ukradení cílové věci se vydařilo, dostává náležitou prémii.
Uživatelský avatar
OneIceOne
Tribunus Militum
Příspěvky: 743
Registrován: 10. 1. 2009 8.20

Re: Běhy z roku 2053

Příspěvek od OneIceOne »

Hráno: 4. Května 2003, 7,5 hodin
Čas ve hře: 16. Srpna 2053
16) Ukradený zvířecí kyberware
Gamemaster: Petr
Hráli: Rezavej blatník (Mates), Ice (Petr), Kristýna (Standa)
Zemřeli: Rezavej blatník
Běžci se sejdou v baru U Žáby. Tam je najme Izák, vůdce ruské mafie. Chce, aby běžci našli ukradenou součástku zvířecí kyberwaru. Ten mu byl ukraden z jeho nelegální herny. Proniklo tam asi 12 dobře organizovaných chlapíků s dobrou výzbrojí. Mafie sama na případu nějakou dobu pracuje, ale moc toho nezjistili. Běžci si přehrávají záznam z bezpečnostních kamer. Kristýna si prohlíží zbraně a výbavu. Jde pátrat po obchodech. Po několika hodinách ho nachází a typuje místo, kde by se mohl vyskytovat člověk, který nakupoval pro skupinu výbavu.

Mezitím se Rezavej blatník zkouší dopídit nějaké stopy přes ukradenou dodávku, jež skupina použila k odjezdu z místa. To se mu moc nedaří. Kristýna dále zjišťuje, že za vším by mohl být Nachtmachen. Rezavej blatník se rozhodne sledovat náhodně vytipované sympatizanty Nachtmachenu. Pak je chce přepadnou a vymlátit z nich informace. S tím mu pomáhá Oskar. Dozvídají se, že tenhle típek zná člověka, který podle Kristýny nakupoval vybavení pro partu, která přepadla mafii. Rezavej blatník mu dává litr, aby mu o tomto člověku zjistil informace. To také ten člověk udělá. Dá mu adresu, kde prý bydlí náš člověk. Oskar se bojí, že je to bouda. V bytě se nesvítí a Oskar tam slyší nějaké tiché zvuky. Kristýna není nadšena nápadem Rezavého blatníka přepadnou byt. Nakonec se však Oskar a Rezavej blatník rozhodnou proniknout do bytu. Ještě než se Blatník snaží otevřít zámek, Oskarovi se něco nezdá, a tak se vypraví na střechu, odkud se chce podívat do bytu. Byt je totiž u půdy. Protáhne se otevřeným oknem do bytu. Tam najde dva svázané lidi a na dveřích C4, která by vybuchla při otevření dveří. Tím je jasné, že nás ten člověk podtrhl. Kristýna, která si vzala zálohu, pak pravila, že na tomhle končí. Oskar si vědom, že Kristýna vlastně dostala peníze od mafie a neodevzdala požadované informace. Mafie je bude chtít zpět. Raději od všeho dává ruce pryč a Rezavýmu blatníku říká, aby si nechal všechny peníze, co z toho vytříská. Rezavej blatník se vydává na schůzku s mafiánem Izákem. Tam se dozvídá, že mu Izák dává ještě 24 hodin na sehnání informací nebo na vrácení zálohy. Chce se pojistit odebráním DNA Blatníkovi, aby ho mohl otravovat kouzly, kdyby se mu nechtělo vrátit. Ten nakonec pod pohrůžkou smrti příjme. Když mafián odjíždí, Blatník přivolává elementála, aby zničil mafiána. Po boji však sám umírá usmažen z astrálu cizím kouzelníkem. Mezitím jeho elementál griluje prázdnou limuzínu.
Uživatelský avatar
OneIceOne
Tribunus Militum
Příspěvky: 743
Registrován: 10. 1. 2009 8.20

Re: Běhy z roku 2053

Příspěvek od OneIceOne »

Hráno: 8. Května 2003, 9 hodin
Čas ve hře: 16. Srpna 2053
17) Yutronix postrádá zbrojní informace
Gamemaster: Petr
Hráli: Fiona (Martin Š.), Ninja (Libor), Rudolf (Mates), Doktor Houba (Viktor)
Postavy jsou najaty člověkem jménem Plankman, který pracuje pro korporaci Yutronix. Chce najmout postavy, aby pomohly korporaci vyřešit ukradení čipu z laboratoří Yutronixu. Čip obsahoval podle Plankmana nové zbrojní a defenzivní technologie. Čip podle bezpečnostních kamer ukradl David Černý, který pracoval krátce v Yutronixu, jako odborník na termoplasty a metalurgické zpracování vysoko pevnostních kovů. Další informace korporace nemá, jelikož někdo pronik do databáze skrz vnější matrix. Na kusu videozáznamu, který nebyl úmyslně pozměněn, vidí postavy nastupovat Černého do starého červeného Porsche 911. Při bližším pohledu postavy zjistí, že v autě je ještě někdo. V něm Fiona poznává člověka jménem Brok. S tím se setkala při práci s Maliňákovci, byl to decker.

Doktor Houba se snaží najít stopu přes tento automobil. Vyptává se policistů. Zjišťuje, že o automobilu byly informace z policejní databáze vymazány. Rudolf hledá specializovaný autoservis. Ty potom objíždí. V jednom zjišťuje podle značky adresu vlastníka. Mezitím Fiona dojíždí za Malinou a ten jí dává adresu Broka. Tam se také postavy vydají nejdříve. Proniknou do bytu, ale nikdo zde není. Na záznamníku jsou vzkazy, z kterých to však postavy moc nezjistí. V koši najdou postavy nějaké staré reklamní kelímky od kávy, nějakého jídla a sirek z podniku jménem Modrá laguna. Tam se postavy vydají později. Fiona přesvědčuje barmana a vypáčí z něj, že Broka zná. Ten ji sjedná schůzku. Večer se sním sejde. Na srazu jsou i ostatní postavy. Při tom se Fiona dozvídá, že po Brokovi někdo jde. Brok se domnívá, že Černého už sejmuli. Brok dále vymění informace za svojí ochranu. Při tom na deckera zaútočí nějaký týpek. To řeší Ninja, který ho spolehlivě eliminuje do bezvědomí. Postavy potom chlapíka vyslýchají. Zjišťují informace o nějaké organizaci, která si najala Černého, aby dostal čip z Yutronixu. Ukradnou mu přístupovou kartu a získají od něj adresu Branické loděnice, kde by se něco mělo vyskytovat. Poté ještě jednou do domu Černého. Doktor Houba otevírá zámky. Uvnitř nacházejí utopenou mrtvolu Černého. Dál nacházejí video nahrávku, na které je předávka peněz mezi Černým a nějakými lidmi. Ti přijeli černým vozem, na kterém byl znak černého rytíře usekávající hlavu orkovi. Později tento vůz postavy nacházejí, když prozkoumávají Branickou loděnici. Sledují, kam jede a vytipují si nějaký velký vjezd do kanalizace v Hlubočepech. Tam se vydají i se svojí výzbrojí. Nacházejí zaparkované auto. Najdou dveře se znakem, co byl na automobilu. Ten otevřou pomocí karty od chlapíka a Doktorovou znalostí elektroniky. Otevře se jim malý průchod k dalším dveřím. Postavy se však začnou hádat, kdo půjde první. Po minutě rozhovoru se druhé dveře otevřou. V nich stojí dvě postavy v balistických pancířích. Začnou střílet omračují granáty. Postavy se po jejích výbuchu rozhodnou vysmrdět. Při útěku je kryje elementál Fiony. Nakonec se postavy rozhodnou nevracet, protože nemají dostatečnou výzbroj na likvidaci strážců. Prodají tedy informace Plankmanovi.
Uživatelský avatar
OneIceOne
Tribunus Militum
Příspěvky: 743
Registrován: 10. 1. 2009 8.20

Re: Běhy z roku 2053

Příspěvek od OneIceOne »

Hráno: 9. Května 2003, 4 hodiny
Čas ve hře: 30. Srpna 2053
18) Pátrání po milence jednoho gangstera
Gamemaster: Martin Š.
Hráli: Oskar (Petr)
Oskara najme Levák, aby zjistil, kde by mohla bejt milenka jeho šéfa. Mají s tím mít něco společného Sluníčkovci, gang černochů a feťáků. Tak se Oskar pokouší ty Sluníčkovce najít a seznámit se s jejich šéfem. Najde je a přemluví k tomu, že jim chce prodat nějaké drogy. Oskar volá Skalpelovi, aby mu jednou hodně dobrou dávku vyrobil. Ten souhlasí. Pak se Oskar sejde s vůdcem Sluníčkovců a dá mu dávku na test. Ten souhlasí s prodejem. Oskar poté sleduje gang, který jede do svého hlavního sídla. Tam se proplíží a jde do hlavního stanu, kde by mohla být ženská. Začne střílet. Dostane kulku, raději se stáhne. Tábor Sluníčkovců přepadl jiný tým běžců. V chaosu se snaží ukrást džíp. To se mu nevede. Nakonec ho léčí Černý kocour, šaman ze squatu.
Uživatelský avatar
OneIceOne
Tribunus Militum
Příspěvky: 743
Registrován: 10. 1. 2009 8.20

Re: Běhy z roku 2053

Příspěvek od OneIceOne »

Hráno: 17. Května 2003, 7 hodin
Čas ve hře: 9. Září 2053
19) Ochrana jednoho doktora
Gamemaster: Petr
Hráli: Ninja (Libor), Fiona (Martin Š.) posléze se připojují Iris (Lukáš), Rudolf (Mates)
Fionu a Rudolfa kontaktuje člověk jménem Marek Filsner. Ukáže se, že je to doktor. Chce po postavách, aby mu přivedly holku jménem Valerie, která pracuje v Červený hrozince. Postavy souhlasí a vydají se na místo. Tam zjistí, že je to bordel. Zde Fiona uplatňuje svůj šarm, aby byla vpuštěna zadarmo. V podniku postavy holku najdou a pod záměrem zakázky ji vylákají mimo podnik. Odvezou ji do hotelu a tam jí zajmou. Přivezou ji k doktorovi. Tam jim doktor sdělí další úkol.

Najmout ještě nějaký kruťáky a přijet do skladiště. Do hry se vkládá Iris a Ninja. Přijíždí ke skladišti. Tam jim Filsner představuje dalšího doktora jménem Dradir Maseny. Ve skladišti postavy vidí operační stůl a na něm Valerii. Mají za úkol zabezpečit objekt a ochranu doktorů po dva dny. Doktoři zatím něco kutí. Potíže přichází po půlnoci. Přijede několik motorek a dodávka. Do skladiště vleze několik chlapíků. Ti jsou však eliminováni běžci. Doktoři klejou a chtějí odjet pryč pomocí sanitky, kterou zde mají přichystanou. Postavy se stahují k sanitce. Rudolf zatím vyjede ven a pokosí pár týpků ganoném. Pak však musí zpět do skladiště, protože přilétávají dva vrtulníky. Tím se postavy dostávají do patové situace. Vrtulníky mají těžké zbraně. Po chvilce to Rudolf nevydrží a riskne vyjet. Je rozstřílen z těžkého kulometu. Hrabe se z trosek a ukrývá v protějším domě. Další vyjíždí Iris se sanitkou. Sanitka je také eliminovaná. Zahyne Filsner. V ten okamžik se přibližuje policejní vrtulník, a tak se zločinci stahují. Maseny tahá ženskou z trosek sanitky, postavy mu pomáhají. Ukryjí se společně do domu. Tam Maseny píchne nějakou látku ženský a se slovy: "Americká 14," si prořezává krk. Je na místě mrtev. Postavy tedy oba dva dopraví na danou adresu. Začínají spekulovat nad upíry. Jdou koupit několik želízek. Připoutávají oba k topení. Iris ještě sežene ještě houmlesáky jako budoucí potravu. Postavy čekají, až se něco stane. Fiona v astrálu přihlíží změně ve fyziologii Valerie a jelikož přečte dobře její auru, ví, že se Valerie mění v takzvaného "Dokonalého" upíra. Ženská se probouzí. Ninja si však uvědomí, že chce kousnout mrtvého doktora, a tak jí chce zabít. Bojí se, že by zde byli hned dva upíři. V tom mu však chce zabránit Iris. Zde se postavy poperou. Rudolf se přiklání na stranu Ninji. Iris končí v bezvědomí. Fiona se tohoto odmítá účastnit, odchází. Nakonec postavy zjistí, že jim nechce Valerie ublížit. Ninja si to stejně rozmyslel, jelikož byl vážně zraněn v souboji s Iris. Nakonec Valerie odchází. Probudí se Maseny. Ten jim děkuje a postavy dostávají za odměnu červený kámen. Úplně na konec Ninja a Rudolf odvezli Iris do teritorií, aby se jim nemohla pomstít.
Uživatelský avatar
OneIceOne
Tribunus Militum
Příspěvky: 743
Registrován: 10. 1. 2009 8.20

Re: Běhy z roku 2053

Příspěvek od OneIceOne »

Hráno: 24. Května 2003, 3 hodin
Čas ve hře: 10. Září 2053
20) Iris hledá Masenyho
Gamemaster: Petr
Hráli: Iris (Lukáš)
Iris se druhý den probouzí v teritorií asi 2 km za Prahou. Měla štěstí, protože jí nic nesežralo. Je ještě tma. Dorazí ke skládkám, aby mohla ilegálně proniknou zpět do Prahy. Nenarazí zde žádné roboty. Ve městě se vrací do bytu Masenyho. Chce prohledat sklep. Když se tam proláme zjistí, že tady někdo přespával. Najde zde batoh, v němž nachází peněženku nějakého Petra Felčického. Podle vizitek pracující v firmě Blue Sky. V batohu ještě nalezne blok Blue Sky. Všimne si, že je propsaný a po chvilce bádání zjistí, že pod UV zářením se ji objevuje text. Někdo v Blue Sky zapisoval vzkaz od Masenyho tomu Felčickému. Podle textu měl Masenimu Felčický dodat nějaký kámen a nějaký chemický koncentrát. Pak zavolá na jeho pracovní linku. Zvedne to tam nějaký Zahradníček, u kterého Iris nechává vzkaz, aby se ji ozval Felčický. Dále chce najít Masenyho. Zavolá Matrekovi, aby se přes astrál pokusil najít Masenyho. Po několika hodinách se duch vrací. Narazil na magickou barieru. Iris dostává oblast okolo ulice pana Nerudy, kde by se mohl vyskytovat Maseny. Tam hledá, ale ani po dvou nocích nic nenachází. Chce najít nějaké upíry, aby dostala kontakt na Masenyho. Zkouší se porozhlédnou na Vyšehradě. Na hřbitově a v kostele však nic nenachází. Jde se podívat do katakomb u Rotundy. Tam jí zákeřně přepadají dva ghulové. Má štěstí, protože ghulové mají plné žaludky. Iris skončí na S. Nakonec si zavolá pomoc z MERC, ale stojí to 20.000 yenů.
Odpovědět